Wat vind jij?

Uitgelicht

Vanaf 1.000 Air Miles

+ € 25,-

Zaterdag 17 juni 2017 is het weer zo ver, het Efteling Midsummer Festival. Dé kick-off van de zomer die je niet mag missen! Geniet van adembenemende attracties, proef specialiteiten van de vele foodtrucks en dans tot de nacht valt in één van de Midsummer Areas.

Bezoek het Efteling Midsummer Festival op 17 juni met Air Miles!

Comedy & Concert wordt de grootste comedyshow die ooit in Nederland werd gegeven. Met video, licht, live muziek, dansers en vuurwerk, zowel verbaal als in de lucht. Comedy & Concert brengt alles wat je van een stadionshow verwacht en meer; met Najib, Jandino en gastoptredens van o.a. Gerard Joling, Broederliefde en Roué Verveer.

Comedy & Concert: Najib en Jandino live in De Kuip

Met jouw Air Miles een weekendje weg? Krijg nu voordeel met Air Miles op deze super-de-luxe VIP Special voor een citytrip Rotterdam. Alleen deze week ga jij voordelig naar Rotterdam en geniet je van een VIP Upgrade incl. ontbijt, upgrade naar een luxere kamer en een late check-out. Wie wil dit nu niet? Nu vanaf 6.300 Air Miles + € 63,46 p.k.p.n.

Nú Air Miles voordeel op een citytrip Rotterdam VIP Special

100 Air Miles

= € 1,- Korting

Profiteer van onze Spring Sale met hoge kortingen én haal meer uit je Air Miles.

Knallend veel voordeel bij Air Miles Shop!

€ 20,- voordeel Per kaart

The Bodyguard, de verleidelijke musical over de verboden liefde tussen een popster en haar bodyguard, is nu te zien in het Beatrix Theater Utrecht. Wissel nu je Air Miles in en bezoek The Bodyguard in het Beatrix Theater Utrecht extra voordelig!

Avond vol entertainment bij The Bodyguard: de musical

500 Air Miles

= € 5,- korting

Goede motorolie is niet alleen van belang bij extreme weersomstandigheden. Ook onderweg naar familie of woon-werkverkeer moet de motor optimaal presteren. Dus kies Shell Helix voor het beste resultaat.

Wissel 500 Air Miles in en ontvang € 5,- korting (bij alle deelnemende stations)!

Dat loopt gesmeerd!

Vanaf 1.500 Air Miles

+ € 15,-

Maak een wereldexpeditie in één dag, mét je Air Miles! In WILDLANDS reis je door de jungle, de savanne en het poolgebied. Als echte avonturier ontdek je nieuwe werelden, sta je oog in oog met wilde dieren en beleef je spannende avonturen.

Avonturen beleef je bij WILDLANDS Adventure Zoo Emmen