Wat vind jij?

Uitgelicht

Vanaf 1.000 Air Miles

+ € 25,-

Zaterdag 17 juni 2017 is het weer zo ver, het Efteling Midsummer Festival. Dé kick-off van de zomer die je niet mag missen! Geniet van adembenemende attracties, proef specialiteiten van de vele foodtrucks en dans tot de nacht valt in één van de Midsummer Areas.

Bezoek het Efteling Midsummer Festival op 17 juni met Air Miles!

100 Air Miles

= € 1,- Korting

We hebben het assortiment een boost gegeven met ruim 1.000 nieuwe artikelen. Frisse nieuwe merken en van onze vertrouwde merken de nieuwste artikelen. Kortom, voor elk wat wils.

Ontdek onze vernieuwde shop met meer dan 1.000 nieuwe artikelen!

1.900 Air Miles

+ € 50,-

De "Hottest Band in the World" komt naar Nederland! Hun zwart-wit geschminkte gezichten, de bijzonder lange tong van Gene Simmons en de knallende shows vol vuurwerk, vuur- en bloedspuwen zijn het summum van de Amerikaanse glamrock. Verwacht een extravagante en bombastische show in Ahoy met hits als I Was Made For Lovin’ You, Rock And Roll All Night en Detroit Rock City!

Bezoek KISS - 24 mei in Ahoy!

€ 20,- voordeel Per kaart

The Bodyguard, de verleidelijke musical over de verboden liefde tussen een popster en haar bodyguard, is nu te zien in het Beatrix Theater Utrecht. Wissel nu je Air Miles in en bezoek The Bodyguard in het Beatrix Theater Utrecht extra voordelig!

Avond vol entertainment bij The Bodyguard: de musical

100 Air Miles

= € 1,- korting

Het is lente! Het beste seizoen om te snoeien. Deze takkenschaar is een must-have voor elke tuinliefhebber! Voor slechts 5.998 Air Miles is hij van jou.

Ergonomische telescooptakkenschaar van GARDENA

500 Air Miles

= € 5,- korting

Goede motorolie is niet alleen van belang bij extreme weersomstandigheden. Ook onderweg naar familie of woon-werkverkeer moet de motor optimaal presteren. Dus kies Shell Helix voor het beste resultaat.

Wissel 500 Air Miles in en ontvang € 5,- korting (bij alle deelnemende stations)!

Dat loopt gesmeerd!

Vanaf 1.500 Air Miles

+ € 15,-

Maak een wereldexpeditie in één dag, mét je Air Miles! In WILDLANDS reis je door de jungle, de savanne en het poolgebied. Als echte avonturier ontdek je nieuwe werelden, sta je oog in oog met wilde dieren en beleef je spannende avonturen.

Avonturen beleef je bij WILDLANDS Adventure Zoo Emmen