Wat vind jij?

TopGear Magazine

Geldig tot: 28/02/2018

Ontvang je favoriete automagazine al voordat het in de winkel ligt! Maandelijks het laatste autonieuws, de beste tests en de mooiste achtergrondverhalen. Nu 12 nummers voor 5.000 Air Miles, of voor 1.000 Air Miles + € 20,-.

Kijk voor meer informatie en voorwaarden onderaan deze pagina.

Let op: het adres waarop je TopGear Magazine bestelt, is tevens het afleveradres. Bestel je dit magazine voor iemand anders? Vul dan diens adres in bij je gegevens!

  Aantal Prijs

12x TopGear Magazine - 5.000 Air Miles

0

12x TopGear Magazine - 1.000 Air Miles + € 20,-

0

 + 

0

Servicekosten:

Totaal

0 + 20

Sluit je een abonnement af bij TopGear Magazine? Dan krijg je het blad vanaf de eerste opvolgende maand 12 maanden thuisbezorgd voor maar 5.000 Air Miles, of voor 1.000 Air Miles + € 20,-. Na 12 maanden wordt je abonnement automatisch omgezet naar een jaarabonnement, maar wees niet ongerust: je kunt het abonnement iedere maand opzeggen. Dit kan heel makkelijk via internet, post én telefonisch!

Deze actie is geldig zo lang de voorraad strekt t/m 28 februari 2018. Bekijk de voorwaarden op het derde tabblad.

Hoe bestel ik TopGear Magazine?

TopGear Magazine bestellen kan gewoon via deze bestelpagina. Let wel op het ingevulde adres: dit is ook het adres waarop het blad wordt bezorgd. Wil je TopGear Magazine cadeau geven? Vul dan bij deze gegevens het adres van die persoon in (vergeet niet na het bestellen je eigen gegevens weer in te voeren!).
Na bestelling ontvang je je eerste TopGear Magazine de eerste opvolgende maand.

TopGear Nederland / VDS Magazines B.V.
Paasheuvelweg 1
1105 BE Amsterdam

0900-2265263

  • LET OP: zorg dat je adres juist is ingevuld op jouw persoonlijke Air Miles pagina. Wil je het adres later toch wijzigen, dan kun je dat doen via https://www.topgear.nl/abonnementservice/.
  • Het Abonnement wordt na de eerste abonnementsperiode automatisch omgezet naar een jaarabonnement dat telkens voor een jaar wordt gefactureerd. Tenzij je tenminste 1 maand voor het eindigen van die geldende abonnementsperiode hebt opgezegd. Wees niet ongerust dat je na die omzetting vastzit voor een jaar, want na de omzetting geldt een opzegtermijn van 1 maand. Je kunt het abonnement dan dus elke maand stopzetten - het teveel betaalde krijg je uiteraard teruggestort. Het jaarabonnement kost na de omzetting 69,95 euro (als je kiest voor automatische overschrijving).
  • Het abonnement opzeggen kan via https://www.topgear.nl/abonnementservice , per post of telefonisch (0900 – 22 65 263) . De opzegtermijn vind je in de voorwaarden hierboven. Als opzegdatum geldt de datum waarop jouw opzegging door Abonnementenland is ontvangen. Indien je verzoekt om een opzegging, ontvang je een bevestiging van je opzegging met daarin de definitieve einddatum van je abonnement.
  • Aanbiedingen gelden zo lang de voorraad strekt.
  • Bij aanschaf van het abonnement ontvang je het TopGear Magazine de eerste opvolgende maand.