Wat vind jij?

Reis & verblijf

5.000 AIr Miles

€ 60,- korting

Als spaarder krijg je extra korting op de actuele prijzen bij Landal GreenParks.
5.000 Air Miles = € 60,- extra korting op een weekverblijf en 2.500 Miles = € 35,- extra korting op een midweek- of weekendverblijf.

Boek altijd het voordeligst bij Landal GreenParks

Vanaf 5.000 Air Miles

Vlak naast de Efteling, in een prachtig bos, ligt het vakantiepark Efteling Bosrijk. Met vrijstaande Boshuysen, centraal gelegen Dorpshuysen en de knusse familiekamers van het imposante Landhuys en het levendige Poorthuys biedt dit prachtige vakantiepark voor ieder wat wils. Voor een ontspannen meerdaags verblijf om nooit meer te vergeten. Bovendien zijn alle arrangementen inclusief onbeperkt toegang tot het attractiepark.

Droom de mooiste dromen in Efteling Bosrijk met Air Miles!

Vanaf 1.000 Air Miles

NOVASOL, de grootste keuze in vakantiehuizen! Van een warm verblijf in het zonnige zuiden tot een actieve vakantie in de Scandinavische natuur. Of toch maar lekker een paar dagen ontspannen dichtbij huis. Maak je eigen keuze uit ruim 50.000 vakantiehuizen in heel Europa en boek jouw vakantie nu extra voordelig!

NOVASOL e-vouchers: boek jouw favoriete vakantiehuis extra voordelig!

Vanaf 5.000 Air Miles

Wil je je als een echte prins of prinses voelen? Laat je dan in de watten leggen in het Efteling Hotel. Een ideaal hotel voor een sprookjesachtig verblijf. Bovendien zijn alle arrangementen inclusief onbeperkt toegang tot het attractiepark.

Ontvang korting op het Efteling Hotel met Air Miles!

Vanaf 2.500 Air Miles

Met KLM Package Deals stel je zelf je ideale pakketreis samen. Dat is je KLM-vlucht, hotel en/of auto gecombineerd voor een zeer voordelige prijs. Boek een stedentrip, zonvakantie of verre reis naar de mooiste bestemmingen. Wissel nu je Air Miles in voor extra korting tot wel € 150,-!

Voordelige KLM Package Deals