Wat vind jij?

Reis & verblijf

Vanaf 3.000 Air Miles

Je kunt je Air Miles nu ook inwisselen bij Vliegtickets.nl! Wissel ze bij het boeken van je vliegtickets in voor de beste kortingen.

Boek vliegtickets met
Air Miles op Vliegtickets.nl

Vanaf 5.000 Air Miles

Vlak naast de Efteling, in een prachtig bos, ligt het vakantiepark Efteling Bosrijk. Met vrijstaande Boshuysen, centraal gelegen Dorpshuysen en de knusse appartementen van het imposante Landhuys en het levendige Poorthuys biedt dit prachtige vakantiepark voor ieder wat wils. Voor een ontspannen meerdaags verblijf om nooit meer te vergeten. Bovendien zijn alle arrangementen inclusief onbeperkt toegang tot het attractiepark.

Droom de mooiste dromen in Efteling Bosrijk met Air Miles!

30% korting + extra

Wissel je Air Miles in voor 30% korting op een overnachting bij geselecteerde hotels van HotelSpecials, en ontvang hierbij een gratis ontbijt, wellness of upgrade!

Ontvang 30% inwisselkorting én gratis ontbijt, wellness of upgrade

Vanaf 5.000 Air Miles

Wil je je als een echte prins of prinses voelen? Laat je dan in de watten leggen in het Efteling Hotel. Een ideaal hotel voor een kort sprookjesachtig verblijf. Bovendien zijn alle arrangementen inclusief onbeperkt toegang tot het attractiepark.

Ontvang korting op het Efteling Hotel met Air Miles!

Altijd voordeel met Air Miles bij hotelspecials

Vanaf 1.000 Air Miles

Wissel Air Miles in bij iedere reservering op www.hotelspecials.nl voor extra voordeel vanaf 1.000 Air Miles.

Profiteer van Air Miles voordeel op unieke specials van hotelspecials.nl

Tot 50% korting

Wissel je Air Miles in bij HotelSpecials voor korting tot maar liefst 50%. Je hebt keuze uit vele hotels in de Benelux en Duitsland. Bekijk dus snel wat jouw volgende bestemming wordt!

Tot wel 50% inwisselkorting op geselecteerde hotels

250 topcampings in Europa met extra Air Miles korting in het voor- en najaar

Tot €75,- korting

Als spaarder krijg je altijd extra korting op de actuele prijzen van Canvas Holidays en Tohapi. In het voor- en naseizoen krijg je voor 1.000 Air Miles maar liefst € 75,- korting op jouw vakantie. Uiteraard is het ook mogelijk om minder Air Miles in te wisselen tegen een lagere korting.

Voor- en najaar: topcampings in Europa met Air Miles korting

Tot €200,- korting

Als spaarder krijg je altijd extra korting op de actuele prijzen van Canvas Holidays en Tohapi. In de zomervakantie krijg je voor 7.000 Air Miles maar liefst € 200,- korting op jouw vakantie. Uiteraard is het ook mogelijk om minder Air Miles in te wisselen tegen een lagere korting.

Zomervakantie 2017: topcampings in Europa met Air Miles korting