Wat vind jij?

Ontspan & beleef

Het tropische Tikibad is het grootste waterglijbanenparadijs van de Benelux met zestien verschillende glijbanen die je meer dan 1,3 kilometer glijplezier laten beleven!  Tol door de trechter van de Cycloon, krijg het gevoel alsof je vliegt in de Flits en suis door het donker in de Moonlight of de Starfright, roetsj van de Groene Barracuda en de Blauwe Haai of dobber heerlijk in een band over de relaxte Lazy River!

Vanaf 750 Air Miles

Het tropische Tikibad is het grootste waterglijbanenparadijs van de Benelux met zestien verschillende glijbanen die je meer dan 1,3 kilometer glijplezier laten beleven! Tol door de trechter van de Cycloon, krijg het gevoel alsof je vliegt in de Flits en suis door het donker in de Moonlight of de Starfright, roetsj van de Groene Barracuda en de Blauwe Haai of dobber heerlijk in een band over de relaxte Lazy River!

4 uur toegang tot het Tikibad in Duinrell

Vanaf 1.000 Air Miles

Wissel je Air Miles in en bezoek de Efteling extra voordelig!

Air Miles brengt je naar de Efteling

Vanaf 1.000 Air Miles

Maak een wereldexpeditie in één dag, mét je Air Miles! In WILDLANDS reis je door de jungle, de savanne en het poolgebied. Als echte avonturier ontdek je nieuwe werelden, sta je oog in oog met wilde dieren en beleef je spannende avonturen.

Avonturen beleef je in WILDLANDS!

Vanaf 500 Air Miles

Wissel nu je Air Miles in voor een Vue vouchercode! Deze e-vouchers zijn geldig voor één filmvoorstelling bij Vue Cinemas, van maandag t/m donderdag. Je ontvangt de vouchers al voor 1.080 Air Miles, 750 Air Miles + € 3,30 of 500 Air Miles + € 5,80.

Bekijk de nieuwste films bij Vue Cinemas

Vanaf 750 Air Miles

Laat je verwonderen door de fantastische familieshow vol humor, muziek en acrobatiek die je gezien moet hebben! Draai je eigen rondje mee in een carrousel vol herkenbare momenten uit het leven gegrepen. Een visueel spektakel voor de hele familie waar woorden overbodig zijn.

Bezoek een betoverende Efteling-theatershow die al je zintuigen prikkelt

Vanaf 500 Air Miles

Even tijd voor jezelf met een mini-abonnement op je favoriete tijdschrift. Kies voor 4 nummers Flair, Viva of Story of 3 nummers Libelle of Margriet en krijg iedere week jouw tijdschrift thuisbezorgd. Na deze 3 of 4 nummers stopt het abonnement vanzelf, je zit dus nergens aan vast!

Koop jouw favoriete magazine

Vanaf 500 Air Miles

Ga nu naar Pathé met een midweek e-voucher of een e-voucher met Drinks & Bites e-voucher en geniet van een avondje film met Air Miles.

Midweek e-vouchers voor Pathé

800 Air Miles

Ga nu naar Pathé met een Drinks & Bites e-voucher en geniet van een avondje film met Air Miles.

Pathé e-voucher + Drankje & Popcorn e-voucher

500 Air Miles

Milesonly

De Restaurant Dinercheque ter waarde van € 20,- kun je inleveren bij meer dan 500 gezellige restaurants in heel Nederland! Van gezellig eetcafe tot exclusief Michelin sterrenrestaurant. De Restaurant Dinercheque is geldig vanaf 2 personen. Bekijk alle restaurants op www.restaurantdinercheque.nl.

Restaurant Dinercheque ter waarde van €20,-

Vanaf 1.100 Air Miles

Met Air Miles naar Safaripark Beekse Bergen! In Safaripark Beekse Bergen beleef je een spannende safari. Spot bijvoorbeeld de Big Five van heel dichtbij! Het is tijdens de auto-, wandel-, bus- of bootsafari genieten van meer dan 1.400 wilde dieren in hun natuurlijke omgeving. Een enerverend dagje safari voor het hele gezin!

Tickets voor safaripark Beekse Bergen

Vanaf 500 Air Miles

Tina is elke week een feestje om te lezen! In het leukste magazine voor meiden vind je de beste tips, favo vips en de grappigste strips, zoals de avonturen van Noortje, Suus & Sas en Tina. Een echt leesfeestje is natuurlijk niet compleet zonder quizjes, posters en mode.

Wissel Air Miles in voor Tina

Vanaf 500 Air Miles

AutoWeek is het ultieme tijdschrift voor de autoliefhebber met veel nieuws en consumenteninfo. Bijzondere prototypes, de nieuwste modellen, eerlijke testen en de feiten over wetgeving, kosten en milieu. Je ontvangt 3x AutoWeek, je kunt ook digitaal lezen en het abonnement stopt automatisch.

Wissel je Air Miles voor AutoWeek