Wat vind jij?

Ontspan & beleef

Vanaf 1.000 Air Miles

Wissel je Air Miles in en bezoek de Efteling extra voordelig!

Air Miles brengt je naar de Efteling

Vanaf 1.000 Air Miles

Maak een wereldexpeditie in één dag, mét je Air Miles! In WILDLANDS reis je door de jungle, de savanne en het poolgebied. Als echte avonturier ontdek je nieuwe werelden, sta je oog in oog met wilde dieren en beleef je spannende avonturen.

Avonturen beleef je in WILDLANDS!

Vanaf 750 Air Miles

Laat je verwonderen door de fantastische familieshow vol humor, muziek en acrobatiek die je gezien moet hebben! Draai je eigen rondje mee in een carrousel vol herkenbare momenten uit het leven gegrepen. Een visueel spektakel voor de hele familie waar woorden overbodig zijn.

Bezoek een betoverende Efteling-theatershow die al je zintuigen prikkelt

Vanaf 850 Air Miles

Wissel je Air Miles in en bezoek Dolfinarium extra voordelig! Nergens anders kun je je zo lekker uitleven en samen plezier maken. Dolfijnen, zeeleeuwen, roggen: de hele beestenbende doet met je mee. Samen een dag lang lekker spelen, ontdekken, verwonderen en genieten, wat wil je nog meer?

De spetterende shows van het Dolfinarium bezoek je nu met Air Miles

Vanaf 1.200 Air Miles

+ € 25,-

Op zoek naar een spectaculair dagje uit voor het hele gezin? Kom dan HARDGAAN in Walibi Holland.

HARDGAAN in Walibi Holland met Air Miles

Vanaf 500 Air Miles

Even tijd voor jezelf met een mini-abonnement op je favoriete tijdschrift. Kies voor 4 nummers Flair, Viva of Story of 3 nummers Libelle of Margriet en krijg iedere week jouw tijdschrift thuisbezorgd. Na deze 3 of 4 nummers stopt het abonnement vanzelf, je zit dus nergens aan vast! Mocht één van de tijdschriften een special hebben, zal deze als één van de 4 of 3 meetellen.

Koop jouw favoriete magazine

Vanaf 500 Air Miles

Ga nu naar Pathé met een midweek e-voucher en geniet van een avondje film met Air Miles.

Midweek e-vouchers voor Pathé

Vanaf 750 Air Miles

Waar is het kleine Nederland groot in? Dát ontdek je in Madurodam, een stad vol miniaturen, doe-dingen en attracties. Kom langs!

Ontdek Nederland in Madurodam

800 Air Miles

Ga nu naar Pathé met een Drinks & Bites e-voucher en geniet van een avondje film met Air Miles.

Pathé e-voucher + Drankje & Popcorn e-voucher

500 Air Miles

Milesonly

De Restaurant Dinercheque ter waarde van € 20,- kun je inleveren bij meer dan 500 gezellige restaurants in heel Nederland! Van gezellig eetcafe tot exclusief Michelin sterrenrestaurant. De Restaurant Dinercheque is geldig vanaf 2 personen. Bekijk alle restaurants op www.restaurantdinercheque.nl.

Restaurant Dinercheque ter waarde van €20,-

Vanaf 1.100 Air Miles

Met Air Miles naar Safaripark Beekse Bergen! In Safaripark Beekse Bergen beleef je een spannende safari. Spot bijvoorbeeld de Big Five van heel dichtbij! Het is tijdens de auto-, wandel-, bus- of bootsafari genieten van meer dan 1.400 wilde dieren in hun natuurlijke omgeving. Een enerverend dagje safari voor het hele gezin!

Tickets voor safaripark Beekse Bergen

Vanaf 500 Air Miles

Tina is elke week een feestje om te lezen! In het leukste magazine voor meiden vind je de beste tips, favo vips en de grappigste strips, zoals de avonturen van Noortje, Suus & Sas en Tina. Een echt leesfeestje is natuurlijk niet compleet zonder quizjes, posters en mode. Je ontvangt 4 keer Tina. Mocht het tijdschrift een special hebben, zal deze als één van de 4 meetellen.

Wissel Air Miles in voor Tina

Vanaf 500 Air Miles

AutoWeek is het ultieme tijdschrift voor de autoliefhebber met veel nieuws en consumenteninfo. Bijzondere prototypes, de nieuwste modellen, eerlijke testen en de feiten over wetgeving, kosten en milieu. Je ontvangt 3 keer AutoWeek, je kunt ook digitaal lezen en het abonnement stopt automatisch. Mocht het tijdschrift een special hebben, zal deze als één van de 3 meetellen.

Wissel je Air Miles voor AutoWeek