Wat vind jij?

Ontspan & beleef

Het tropische Tikibad is het grootste, overdekte waterglijbanenparadijs van de Benelux met zestien verschillende glijbanen die je meer dan 1,3 kilometer glijplezier laten beleven!  Tol door de trechter van de Cycloon, krijg het gevoel alsof je vliegt in de Flits en suis door het donker in de Moonlight of de Starfright, roetsj van de Groene Barracuda en de Blauwe Haai of dobber heerlijk in een band over de relaxte Lazy River!

Vanaf 1.200 Air Miles

+ € 10,-

Het tropische Tikibad is het grootste, overdekte waterglijbanenparadijs van de Benelux met zestien verschillende glijbanen die je meer dan 1,3 kilometer glijplezier laten beleven! Tol door de trechter van de Cycloon, krijg het gevoel alsof je vliegt in de Flits en suis door het donker in de Moonlight of de Starfright, roetsj van de Groene Barracuda en de Blauwe Haai of dobber heerlijk in een band over de relaxte Lazy River!

4 uur toegang tot het Tikibad in Duinrell

Vanaf 1.000 Air Miles

+ € 28,-

Wissel je Air Miles in en bezoek de Efteling extra voordelig!

Air Miles brengt je naar de Efteling

Vanaf 1.000 Air Miles

+ € 10,-

Maak een wereldexpeditie in één dag, mét je Air Miles! In WILDLANDS reis je door de jungle, de savanne en het poolgebied. Als echte avonturier ontdek je nieuwe werelden, sta je oog in oog met wilde dieren en beleef je spannende avonturen.

Avonturen beleef je in WILDLANDS!

Vanaf 1.750 Air Miles

+ € 17,50

Wissel je Air Miles in en bezoek Sanadome extra voordelig

Beauty & Wellness bij Sanadome

Vanaf 500 Air Miles

+ € 5,80

Wissel nu je Air Miles in voor een Vue vouchercode! Deze e-vouchers zijn geldig voor één filmvoorstelling bij Vue Cinemas, van maandag t/m donderdag. Je ontvangt de vouchers al voor 1.080 Air Miles, 750 Air Miles + € 3,30 of 500 Air Miles + € 5,80.

Bekijk de nieuwste films bij Vue Cinemas

Vanaf 750 Air Miles

+ € 12,50

Laat je vanaf september verwonderen door de fantastische familieshow vol humor, muziek en acrobatiek die je gezien moet hebben! Draai je eigen rondje mee in een carrousel vol herkenbare momenten uit het leven gegrepen. Een visueel spektakel voor de hele familie waar woorden overbodig zijn.

Bezoek een betoverende Efteling-theatershow die al je zintuigen prikkelt

Vanaf 500 Air Miles

Toe aan wat tijd voor jezelf? Op Treatwell.nl boek je binnen drie minuten een kapper, gezichtsbehandeling, manicure, pedicure, sauna of ontharingsbehandeling bij jou in de buurt! Boeken kan bij meer dan 3.000 salons in meer dan 60 steden verspreid door heel Nederland! Vanaf nu is tijd voor jezelf extra voordelig met Air Miles. Profiteer van minimaal € 5,- voordeel voor 500 Air Miles of van één van de andere Air Miles vouchers.

Boek nu de beste beautybehandelingen bij Treatwell

Vanaf 1.000 Air Miles

+ € 11,-

Een kleine dierenfanaat thuis? Kom dan naar DierenPark Amersfoort waar je niet alleen langs, maar ook boven en tussen dieren loopt. Via de avontuurlijke Klim Alles-route kunnen kinderen klauteren boven beren, glijden langs hyena’s en opduiken tussen leeuwen.

DierenPark Amersfoort voor de dierenfanaat

1.100 Air Miles

+ € 11,-

In meer dan dertig spannende attracties en shows beleef je hier samen met je kinderen een onvergetelijk Wild West-avontuur. Nieuw is de spectaculaire Gold Rush, de eerste achtbaan in Nederland waarmee je in drie lanceringen van 0 naar 95 kilometer per uur vliegt!

Een Wild West-avontuur in Slagharen!

Vanaf 500 Air Miles

+ € 5,95

Maandag t/m donderdag te gebruiken bij alle Pathé bioscopen in Nederland. Ontvang een Pathé Film E-voucher voor 1 persoon voor: 1.095 Air Miles of 750 Air Miles + € 3,-45 of 500 Air Miles + € 5,95

Koop tickets voor Pathé

3.450 Air Miles

Milesonly

Kom tot rust op het topje van de Cauberg. In Thermae 2OOO kun je heerlijk ontspannen van warm en mineraalrijk thermaal water.

Lekker ontspannen in Thermae 2000

Vanaf 825 Air Miles

+ € 8,25

Waar is het kleine Nederland groot in? Dát ontdek je in Madurodam, een stad vol miniaturen, doe-dingen en attracties. Kom langs!

Ontdek Nederland in Madurodam

750 Air Miles

+ € 7,50

Stap na zonsondergang de spannende werelden Jungola, Serenga en Nortica binnen en start je avondexpeditie vol onverwachte ontmoetingen en winterse hapjes!

Ook ’s avonds op avontuur in WILDLANDS tijdens WILDnights!

1.200 Air Miles

+ € 13,99

Plopsa Coo ligt aan de voet van de Watervallen van Coo in de Belgische Ardennen en biedt jong en oud een verrukkelijke combinatie van natuur en avontuur. In dit prachtige park in de uitgestrekte Amblève-vallei geniet je van een 20-tal attracties voor de hele familie.

Plopsa Coo voor een combinatie van natuur en avontuur

900 Air Miles

+ € 10,99

Plopsa Indoor Coevorden, het mooiste indoorpretpark van Nederland, telt 25 magische thema-attracties en neemt kids tussen 2 en 10 jaar mee op hun eerste grote avontuur. Bumba, Plop, Wickie de Viking en Mega Mindy staan te popelen om je te ontmoeten! Wist je dat je bovendien dagelijks van een gratis show met je Studio 100-helden, een confettidans en Meet & Greets met de Plopsa-figuren geniet?

Plopsa Indoor Coevorden het mooiste indoorpretpark

900 Air Miles

+ € 10,99

Plopsa Indoor Hasselt telt 25 spectaculaire en veilige attracties en is maar liefst twee voetbalvelden groot! Hier beleven de kleinsten hun eerste grote avonturen, terwijl mama, papa en de rest van de familie lekker meedoen of even uitblazen in het Studio 100 Café of op het ruime buitenterras.

Plopsa Indoor Hasselt voor spectaculaire en veilige attracties

1.700 Air Miles

+ € 19,50

Kabouter Plop, Samson & Gert, Bumba, Maya de Bij en al hun vriendjes staan te popelen om je welkom te heten in Plopsaland De Panne! Het meest bezochte pretpark van België combineert de magie van de geliefde Studio 100-figuren met het plezier van meer dan 50 outdoor- en indoorattracties en een unieke combinatie van shows en liveoptredens. Er valt voor iedereen wat te beleven!

Plopsaland De Panne combineert magie en plezier

900 Air Miles

+ € 10,99

Laat je verrassen door de wondere wereld van Plopsaqua De Panne, het nummer 1 waterpretpark van de Benelux dat zich vlak naast Plopsaland De Panne bevindt! Geen subtropisch zwembad, maar een uniek themapark waar speciale licht- en geluidseffecten de hele familie gegarandeerd omverblazen.

Plopsaqua De Panne voor een unieke ervaring

Beleef de avond die je nooit meer vergeet bij Disney’s The Lion King in het AFAS Circustheater Scheveningen. Profiteer van een uniek aanbod: een rang upgrade voor 500 Air Miles! Zo boek je bijvoorbeeld 1e rang kaarten voor 2e rang prijzen en 2e rang kaarten voor 3e rang prijzen. Boek nu de beste plaatsen!

Rang upgrade voor Disney’s The Lion King

500 Air Miles

Milesonly

De Restaurant Dinercheque ter waarde van 20 euro kun je inleveren bij meer dan 250 gezellige restaurants in heel Nederland! Van gezellig eetcafe tot exclusief Michelin sterrenrestaurant.

Restaurant Dinercheque ter waarde van €20,-

Vanaf 1.400 Air Miles

+ € 10,-

In Safaripark Beekse Bergen beleef je een spannende safari. Spot bijvoorbeeld de Big Five van heel dichtbij! Het is tijdens de auto-, wandel-, bus- of bootsafari genieten bij meer dan 1.450 wilde dieren in hun natuurlijke omgeving. Een enerverend dagje safari voor het hele gezin!

Tickets voor safaripark Beekse Bergen

Durf jij het aan? Bekijk welke spannende attracties jij met Air Miles voordeel kunt bezoeken.

Tickets: attractieparken

Hoor, zie, beleef en geniet van culturele uitstapjes met Air Miles voordeel.

Tickets: cultuur

Sta oog in oog met de mooiste dieren in deze dierenparken met Air Miles voordeel.

Tickets: dierenparken

Ga gezellig samen op high tea, heerlijk uit eten en nog veel meer lekkers met Air Miles voordeel.

Tickets: eten & drinken

Een dag pure ontspanning met Air Miles voordeel bij de beste resorts.

Tickets: wellness

Vanaf 1.125 Air Miles

+ € 11,25

Een dag ontspannen, wegdromen en helemaal tot rust komen met een wellness keuzevoucher

Tot rust komen met een wellness keuzevoucher

Vanaf 500 Air Miles

Wie is er niet groot geworden met haar kinderboeken en liedjes? De musical Was Getekend, Annie M.G. Schmidt neemt je mee naar dat gevoel van vroeger. Met prachtnummers als ‘Ik zou je het liefste in een doosje willen doen’ en ‘Wat voor weer zou het zijn in Den Haag’.

Voordeel op de musical Was Getekend, Annie M.G. Schmidt!

Vanaf 500 Air Miles

MAMMA MIA! combineert ABBA’s grootste hits met een energiek en komisch liefdesverhaal over een alleenstaande moeder Donna en haar dochter Sophie. Met alle bekende ABBA hits als; ‘Dancing Queen’, ‘Knowing Me, Knowing You’, ‘Super Trouper’ en uiteraard ‘Mamma Mia!’. Wereldwijd heeft de show al 60 miljoen bezoekers getrokken.

Voordeelvoucher voor de wereldwijde hitmusical MAMMA MIA!

3.000 Air Miles

+ € 45,-

Wissel je Air Miles in voor een jaarabonnement voucher, en ga na verzilvering een jaar lang onbeperkt op expeditie in WILDLANDS!

WILDLANDS jaarabonnement