Ontspan & beleef

Vanaf 900 Air Miles

Wissel je Air Miles in en bezoek DierenPark Amersfoort extra voordelig!

Air Miles brengt je naar DierenPark Amersfoort

Vanaf 1.000 Air Miles

Wissel je Air Miles in en bezoek de Efteling extra voordelig!

Air Miles brengt je naar de Efteling

Vanaf 1.000 Air Miles

Maak een wereldexpeditie in één dag, mét je Air Miles! In WILDLANDS reis je door de jungle, de savanne en het poolgebied. Als echte avonturier ontdek je nieuwe werelden, sta je oog in oog met wilde dieren en beleef je spannende avonturen.

Avonturen beleef je in WILDLANDS!

1.130 Air Miles

Wissel nu je Air Miles in voor een Vue e-voucher! Deze e-vouchers zijn geldig voor één filmvoorstelling bij Vue Cinemas, van maandag t/m donderdag. Je ontvangt de e-voucher al voor 1.130 Air Miles.

Bekijk de nieuwste films bij Vue Cinemas

Vanaf 1.095 Air Miles

Ga nu naar Pathé met een midweek e-voucher en geniet van een avondje film met Air Miles.

Midweek e-vouchers voor Pathé

Vanaf 750 Air Miles

Madurodam is één en al beleving. Je komt ogen, maar vooral handen tekort tijdens je ontdekkingsreis: samen ontdek je Nederland letterlijk en figuurlijk op z’n grootst. Een dag voor jong en oud, vol zien, doen, spelen en leren. Dat moet je meemaken.

Ontdek Nederland in Madurodam

Vanaf 1.100 Air Miles

Met Air Miles naar Safaripark Beekse Bergen! In Safaripark Beekse Bergen beleef je een spannende safari. Spot bijvoorbeeld de Big Five van heel dichtbij! Het is tijdens de auto-, wandel-, bus- of bootsafari genieten van meer dan 1.400 wilde dieren in hun natuurlijke omgeving. Een enerverend dagje safari voor het hele gezin!

Tickets voor safaripark Beekse Bergen