Wat vind jij?

Ontspan & beleef

Vanaf 1.000 Air Miles

Wissel je Air Miles in en bezoek de Efteling extra voordelig!

Air Miles brengt je naar de Efteling

Vanaf 1.250 Air Miles

Maak een wereldexpeditie in één dag, mét je Air Miles! In WILDLANDS reis je door de jungle, de savanne en het poolgebied. Als echte avonturier ontdek je nieuwe werelden, sta je oog in oog met wilde dieren en beleef je spannende avonturen.

Avonturen beleef je in WILDLANDS!

Vanaf 2.000 Air Miles

Wissel je Air Miles in en bezoek Sanadome extra voordelig

Beauty & Wellness bij Sanadome

Vanaf 500 Air Miles

Wissel nu je Air Miles in voor een Vue vouchercode! Deze e-vouchers zijn geldig voor één filmvoorstelling bij Vue Cinemas, van maandag t/m donderdag. Je ontvangt de vouchers al voor 1.080 Air Miles, 750 Air Miles + € 3,30 of 500 Air Miles + € 5,80.

Bekijk de nieuwste films bij Vue Cinemas

Vanaf 750 Air Miles

Laat je vanaf september verwonderen door de fantastische familieshow vol humor, muziek en acrobatiek die je gezien moet hebben! Draai je eigen rondje mee in een carrousel vol herkenbare momenten uit het leven gegrepen. Een visueel spektakel voor de hele familie waar woorden overbodig zijn.

Bezoek een betoverende Efteling-theatershow die al je zintuigen prikkelt

Vanaf 1.150 Air Miles

+ € 12,-

Een kleine dierenfanaat thuis? Kom dan naar DierenPark Amersfoort waar je niet alleen langs, maar ook boven en tussen dieren loopt. Via de avontuurlijke Klim Alles-route kunnen kinderen klauteren boven beren, glijden langs hyena’s en opduiken tussen leeuwen.

DierenPark Amersfoort voor de dierenfanaat

1.490 Air Miles

+ € 15,-

In meer dan dertig spannende attracties en shows beleef je hier samen met je kinderen een onvergetelijk Wild West-avontuur. Nieuw is de spectaculaire Gold Rush, de eerste achtbaan in Nederland waarmee je in drie lanceringen van 0 naar 95 kilometer per uur vliegt!

Een Wild West-avontuur in Slagharen!

800 Air Miles

+ € 9,-

AquaZoo is hét familiepark van Friesland. Ontdek samen de dieren in het park, leef je uit in de speeltuinen en geniet van spetterende presentaties!

Een spetterend dagje uit in AquaZoo Friesland

Vanaf 750 Air Miles

Stap na zonsondergang de spannende werelden Jungola, Serenga en Nortica binnen en start je avondexpeditie vol onverwachte ontmoetingen!

Extra voordelig naar WILDnights

Vanaf 2.150 Air Miles

Geniet van speciale bieren geserveerd met een plateau met smakelijke bijpassende warme en koude hapjes. Van Old Amsterdam tot Aziatische lekkernijen en oer-Hollandse bitterballen.

High Beer 2 personen bij Fletcher Hotels

Vanaf 2.150 Air Miles

Geniet van luxe bubbels geserveerd met een plateau met smakelijke bijpassende warme en koude hapjes. Van Old Amsterdam tot Aziatische lekkernijen en oer-Hollandse bitterballen.

High Bubbles voor 2 personen bij Fletcher Hotels

Vanaf 2.200 Air Miles

De High Tea bestaat uit diverse soorten muffins, kleine cakejes, bonbons, koekjes, kleine sandwiches, minibroodjes luxe belegd met vis en vlees en onbeperkt thee (of koffie).

High Tea 2 personen bij Fletcher Hotels

Vanaf 2.150 Air Miles

Geniet van verfijnde wijnen geserveerd met een plateau met smakelijke bijpassende warme en koude hapjes. Van Old Amsterdam tot Aziatische lekkernijen en oer-Hollandse bitterballen.

High Wine 2 personen bij Fletcher Hotels

3.650 Air Miles

Milesonly

Kom tot rust op het topje van de Cauberg. In Thermae 2OOO kun je heerlijk ontspannen van warm en mineraalrijk thermaal water.

Lekker ontspannen in Thermae 2000

Vanaf 500 Air Miles

Ga nu naar Pathé met een midweek e-voucher of een e-voucher met Drinks & Bites e-voucher en geniet van een avondje film met Air Miles.

Midweek e-vouchers voor Pathé

Vanaf 500 Air Miles

Waar is het kleine Nederland groot in? Dát ontdek je in Madurodam, een stad vol miniaturen, doe-dingen en attracties. Kom langs!

Ontdek Nederland in Madurodam

800 Air Miles

+ € 8,95

Als een echte ontdekkingsreiziger verken je in ZooParc Overloon de gebieden waar cheeta’s, tijgers, apen en nog veel meer bijzondere diersoorten leven. Tijdens de expeditie voer je opdrachten uit om de reis te voltooien. Maar pas op, want de leeuwen liggen op de loer…

Ontdek ZooParc Overloon als een echte ontdekkingsreiziger

900 Air Miles

+ € 10,95

In Dierenrijk ontmoet je dieren van héél dichtbij. Zo zijn er de familie ijsbeer, olifant, leeuw, tijger, chimpansee en nog veel meer… Er zijn de hele dag door leuke én leerzame presentaties in Dierenrijk en je kunt deelnemen aan een van de vele activiteiten.

Ontmoet de dieren van héél dichtbij in Dierenrijk

800 Air Miles

+ € 11,-

Ga nu naar Pathé met e-voucher en drankje & popcorn e-voucher en geniet van een avondje film met drankje en hapje met Air Miles.

Pathé e-voucher + Drankje & Popcorn e-voucher

900 Air Miles

+ € 10,99

Plopsa Indoor Coevorden, het mooiste indoorpretpark van Nederland, telt 25 magische thema-attracties en neemt kids tussen 2 en 10 jaar mee op hun eerste grote avontuur. Bumba, Plop, Wickie de Viking en Mega Mindy staan te popelen om je te ontmoeten! Wist je dat je bovendien dagelijks van een gratis show met je Studio 100-helden, een confettidans en Meet & Greets met de Plopsa-figuren geniet?

Plopsa Indoor Coevorden het mooiste indoorpretpark

900 Air Miles

+ € 10,99

Plopsa Indoor Hasselt telt 25 spectaculaire en veilige attracties en is maar liefst twee voetbalvelden groot! Hier beleven de kleinsten hun eerste grote avonturen, terwijl mama, papa en de rest van de familie lekker meedoen of even uitblazen in het Studio 100 Café of op het ruime buitenterras.

Plopsa Indoor Hasselt voor spectaculaire en veilige attracties

1.800 Air Miles

+ € 18,99

Kabouter Plop, Samson & Gert, Bumba, Maya de Bij en al hun vriendjes staan te popelen om je welkom te heten in Plopsaland De Panne! Het meest bezochte pretpark van België combineert de magie van de geliefde Studio 100-figuren met het plezier van meer dan 50 outdoor- en indoorattracties en een unieke combinatie van shows en liveoptredens. Er valt voor iedereen wat te beleven!

Plopsaland De Panne combineert magie en plezier

900 Air Miles

+ € 10,99

Laat je verrassen door de wondere wereld van Plopsaqua De Panne, het nummer 1 waterpretpark van de Benelux dat zich vlak naast Plopsaland De Panne bevindt! Geen subtropisch zwembad, maar een uniek themapark waar speciale licht- en geluidseffecten de hele familie gegarandeerd omverblazen.

Plopsaqua De Panne voor een unieke ervaring

500 Air Miles

Milesonly

De Restaurant Dinercheque ter waarde van 20 euro kun je inleveren bij meer dan 350 gezellige restaurants in heel Nederland! Van gezellig eetcafé tot exclusief Michelin sterrenrestaurant.

Restaurant Dinercheque ter waarde van €20,-

Vanaf 1.200 Air Miles

Met Air Miles naar Safaripark Beekse Bergen! In Safaripark Beekse Bergen beleef je een spannende safari. Spot bijvoorbeeld de Big Five van heel dichtbij! Het is tijdens de auto-, wandel-, bus- of bootsafari genieten van meer dan 1.400 wilde dieren in hun natuurlijke omgeving. Een enerverend dagje safari voor het hele gezin!

Tickets voor safaripark Beekse Bergen

Durf jij het aan? Bekijk welke spannende attracties jij met Air Miles voordeel kunt bezoeken.

Tickets: attractieparken

Hoor, zie, beleef en geniet van culturele uitstapjes met Air Miles voordeel.

Tickets: cultuur

Sta oog in oog met de mooiste dieren in deze dierenparken met Air Miles voordeel.

Tickets: dierenparken

Ga gezellig samen op high tea, heerlijk uit eten en nog veel meer lekkers met Air Miles voordeel.

Tickets: eten & drinken

Een dag pure ontspanning met Air Miles voordeel bij de beste resorts.

Tickets: wellness

Vanaf 1.150 Air Miles

Een dag ontspannen, wegdromen en helemaal tot rust komen met een wellness keuzevoucher

Tot rust komen met een wellness keuzevoucher

500 Air Miles

Wissel 500 Air Miles in voor een e-voucher van Thuisbezorgd.nl en ontvang € 5,- korting op je volgende maaltijd. Met 8000+ restaurants om uit te kiezen ben je altijd maar één klik verwijderd van je favoriete eten!

€ 5,- korting op je bestelling via Thuisbezorgd.nl