Klantenservice

Digitaal

1.800 Air Miles

Milesonly

Maar liefst 2 maanden onbeperkt films en series kijken bij Videoland! Kijk zoveel films en series als je wilt, waar en wanneer je wilt.

2 maanden onbeperkt films en series kijken bij Videoland!

400 Air Miles

Milesonly

Ontvang 8 eBooks & luisterboeken van Bookchoice die je kunt downloaden op je e-reader, tablet, computer en smartphone voor 400 Air Miles.

Bookchoice
1-maand-abonnement

800 Air Miles

Milesonly

Ontvang 16 eBooks & luisterboeken van Bookchoice die je kunt downloaden op je e-reader, tablet, computer en smartphone voor 800 Air Miles.

Bookchoice
2-maanden-abonnement

1.200 Air Miles

Milesonly

Ontvang 24 eBooks & luisterboeken van Bookchoice die je kunt downloaden op je e-reader, tablet, computer en smartphone voor 1.200 Air Miles.

Bookchoice
3-maanden-abonnement

1.000 Air Miles

+ € 15,-

Wissel nu je Air Miles + € 15,- in voor een Voetbalshop.nl voucher van € 25,-. Voetbalshop.nl biedt een breed assortiment aan, zoals voetbalschoenen, officiële wedstrijdkleding,

Een e-voucher voor Voetbalshop.nl

1.600 Air Miles

Milesonly

Boldking is het flexibele scheermes scheert zoals (en wat) je wil en de skincare-producten helpen zelfs de meest gevoelige huid soepel de dag door.

Een scheerset van Boldking

1.000 Air Miles

Milesonly

Bij Game Mania kun je terecht voor de grootst keuze in games, spelconsoles, accessoires en merchandise. Je krijgt nu €10,- korting in hun webshop! Ook heeft Game Mania de grootste keuze aan tweedehands games: meer dan 4.000 spellen! En als je op werkdagen voor 20.00 uur in de Game Mania webshop bestelt, heb je je bestelling de volgende dag al in huis.

Korting bij Game Mania

2.000 Air Miles

Milesonly

Geniet nu bij Tijdschrift.nl 2 maanden lang van onbeperkt digitaal lezen en krijg toegang tot meer dan 130 populaire tijdschriften.

Lees tijdschriften digitaal met Air Miles

Vanaf 750 Air Miles

Milesonly

GamePoint is het leukste online spelletjesplatform van Nederland! Hier speel je samen met duizenden andere spelers mee aan spellen als GamePoint Bingo, Poker, Klaverjassen en WordTornado. Er is voor ieder wat wils. Alle spellen zijn gemakkelijk te spelen en hebben weinig uitleg nodig.

Online spelletjes op GamePoint

Vanaf 700 Air Miles

Milesonly

Wil jij ook de nieuwste films thuis kijken? Dan wil je waarschijnlijk alleen betalen voor datgene wat je écht kijkt. Pathé Thuis is dan perfect voor jou!

Wissel nu je Air Miles in voor 1 film of 2 films van Pathé Thuis

700 Air Miles

Milesonly

Met de digitale reisgids time to momo geniet je volop van je stedentrip!

time to momo reisgids naar keuze