Wat vind jij?

Logo Air Miles

Uitgelicht

Shop & tank

Ontspan & beleef

Wissel je Air Miles in en bezoek de Efteling extra voordelig!

Met je Air Miles naar de Efteling!

Maandag t/m donderdag te gebruiken bij alle Pathé bioscopen in Nederland. Ontvang een Pathé Film E-voucher voor 1 persoon voor: 1.050 Air Miles of 750 Air Miles + €3.- of 500 Air Miles + €5,50

Pathé midweek e-voucher
met je Air Miles

Vanaf 500 Air Miles

Paintballen op het strand? Of liever bij een oude boerderij of in een manege? Met deze Air Miles actie kun jij je 2,5 uur uitleven in één van de spannende paintball arena’s. Ren, spring en duik door het veld om de tegenstander uit te schakelen! Met vier locaties verspreid over heel Nederland en zelfs eentje in België is er altijd een locatie bij jou in de buurt. Altijd al een van jouw vrienden te grazen willen nemen? Dit is jouw kans!

Paintballen met je Air Miles (en 3 vrienden)!

Vanaf 2.000 Air Miles

Heb je altijd al eens willen blokarten? Dit is je kans om de kick zelf te ervaren! Kom lekker naar het strand en geniet van het water, zand en alles om je heen. Of kom je liever in Amsterdam blokarten? Hoe dan ook, heftiger uitwaaien dan dit kan bijna niet!

Ga blokarten met Air Miles

950 Air Miles + € 10,-

Vanaf nu te zien in het Efteling Theater, de nieuwe sprookjesmusical Pinokkio! Geniet t/m 28 februari 2016 van deze vrolijke sprookjesmusical. Een bijzonder ondeugend avontuur voor de hele familie.

Sprookjesmusical Pinokkio

Vanaf 1.750 Air Miles

Op het topje van de Cauberg ligt Thermae 2OOO. Een unieke locatie waar je temidden van een rustgevend landschap heerlijk kunt ontspannen en optimaal kunt genieten van warm mineraalrijk thermaal water uit eigen bronnen.

Bezoek Thermae 2OOO met je Air Miles

Vanaf 1.500 Air Miles

Wissel je Air Miles in en bezoek Dolfinarium extra voordelig!

Met je Air Miles naar Dolfinarium!

Reis & verblijf

Digitaal

Goede doelen