Wat vind jij?

Logo Air Miles

Uitgelicht

750 Air Miles

€ 7,50 korting

Wissel 750 Air Miles in voor een voucher die recht geeft op € 7,50 korting aan de kassa van Rederij Lovers te Amsterdam.

Kassakorting bij Rederij Lovers tijdens het Air Miles Festival!

Toe aan wat tijd voor jezelf? Op Treatwell.nl kun je binnen drie minuten een kapper, gezichtsbehandeling, manicure, pedicure, sauna of ontharingsbehandeling boeken bij meer dan 2.300 salons in 60+ steden in heel Nederland! Ontvang € 15,- korting op een behandeling bij Treatwell voor slechts 700 Air Miles + € 8,- of € 25,- korting op een behandeling voor slechts 1.250 Air Miles + € 12,50

Korting op je beautybehandeling bij Treatwell met je Air Miles!

Wissel je Air Miles in voor 30% korting op een overnachting bij geselecteerde hotels van HotelSpecials, en ontvang hierbij een gratis ontbijt, wellness of upgrade!

30% korting op overnachting en gratis ontbijt bij HotelSpecials

1500 Air Miles

Milesonly

Ontvang drie maanden lang het Digitaal Tijdschrift Megapakket voor maar 1500 Air Miles. Dat zijn meer dan 30 tijdschriften per maand, voor maar 12 eurocent per tijdschrift!
Er is keuze voor iedereen: Libelle, Margriet, Ariadne at Home, LINDA., AutoWeek, Donald Duck en nog veel meer!

Met Air Miles digitale tijdschriften voor maar 12 cent!

Vanaf 1.150 Air Miles

Wissel je Air Miles in en bezoek de Efteling extra voordelig!

Met je Air Miles naar de Efteling!

Maak een wereldexpeditie in één dag, mét je Air Miles! In WILDLANDS Adventure Zoo Emmen reis je door de jungle, de savanne en het poolgebied. Als echte avonturier ontdek je nieuwe werelden, sta je oog in oog met wilde dieren en beleef je spannende avonturen.

WILDLANDS Adventure Zoo Emmen met je Air Miles!

Shop & tank

Ontspan & beleef

Reis & verblijf

Digitaal

Goede doelen