Wat vind jij?

Maak een wereldexpeditie in één dag! In WILDLANDS reis je door de jungle, de savanne en het poolgebied. Als echte avonturier ontdek je nieuwe werelden, sta je oog in oog met wilde dieren en beleef je spannende avonturen.

WILDLANDS

Maak een wereldexpeditie in één dag! In WILDLANDS reis je door de jungle, de savanne en het poolgebied. Als echte avonturier ontdek je nieuwe werelden, sta je oog in oog met wilde dieren en beleef je spannende avonturen.

WILDLANDS: een werelds avontuur

Maak een wereldexpeditie in één dag in WILDLANDS in Emmen. Ontdek de Rimbula River per boot en klim en klauter langs krokodillen en apen in het oerwoud. Bezoek op het koude poolstation de ijsberen en pinguïns en ga op een stoere safaritocht waar je de neushoorns, gnoes en giraffen van héél dichtbij kunt bekijken. Het is jouw avontuur, jij bepaalt hoe je het beleeft en in je eigen tempo.

WILDnights

In de kerstvakantie kun je ook ’s avonds op avontuur in WILDLANDS tijdens WILDnights. Stap na zonsondergang de spannende werelden Jungola, Serenga en Nortica binnen en start je avondexpeditie vol onverwachte ontmoetingen en winterse hapjes!

Struin door de sprookjesachtig verlichte jungle, vaar in de schemer van de avond over Rimbula River en klauter in het donker door de toppen van het regenwoud. Warm jezelf op bij het kampvuur op de Prairiedogsvlakte terwijl je marshmallows roostert en zing mee met de muziek spelende goudzoekers. Beleef bij de Nijlpaardenpoel een spetterende waterorgelshow, laat je verrassen door de nieuwe magische illusieshow in het ATLAS Theater en sluit je avond af met een kleurrijke licht- en lasershow op het Kompasplein. 

Extra activiteiten in WILDLANDS tijdens wintermaanden  

WILDLANDS hanteert van 12 november tot en met 15 februari 2019 een winterprogrammering. Op doordeweekse dagen, met uitzondering van de schoolvakanties, worden er maar liefst zeven extra dierpresentaties gegeven. Bij de leeuwen, maki’s, pinguïns en nijlpaarden vertellen dierverzorgers over de dieren. Bezoekers kunnen dan ook vragen stellen.

Unieke kans voor bezoekers

Als dieren niet naar buiten kunnen vanwege kou, opent WILDLANDS ook de stallen. Het gaat dan met name om de nijlpaarden, neushoorns, giraffen en struisvogels. Voor bezoekers is dit een unieke kans om de dieren van heel dichtbij te zien. Tenslotte rijdt er een hop on-hop off treintje rond de savanne en wordt er een adviesroute uitgedeeld. Bezoekers die de route volgen, zijn verzekerd van een optimale beleving!

Actueel dagprogramma

In de weekenden en tijdens de vakanties houdt WILDLANDS zich aan de reguliere programmering. Ook dan zijn de nijlpaarden- en savannestal geopend als de dieren niet naar buiten kunnen door het weer. Op de website van het park is dagelijks een actueel dagprogramma te bekijken: https://www.wildlands.nl/winter-wildlands

WILDnights is van 22 december 2018 t/m 6 januari 2019 dagelijks van 17.00 tot 21.00 uur, behalve op 25 en 31 december 2018 en 1 januari 2019.

Voorwaarden

Voorwaarden regulier e-ticket

  • Het reguliere e-ticket voor WILDLANDS is geldig t/m 30 december 2018;
  • Max. 5 tickets per bestelling;
  • E-tickets zijn geldig voor zowel volwassenen als kinderen;

Adres:
WILDLANDS
Raadhuisplein 99
Emmen