Wat vind jij?

Maak een wereldexpeditie in één dag! In WILDLANDS reis je door de jungle, de savanne en het poolgebied. Als echte avonturier ontdek je nieuwe werelden, sta je oog in oog met wilde dieren en beleef je spannende avonturen.

WILDLANDS

Maak een wereldexpeditie in één dag! In WILDLANDS reis je door de jungle, de savanne en het poolgebied. Als echte avonturier ontdek je nieuwe werelden, sta je oog in oog met wilde dieren en beleef je spannende avonturen.

WILDLANDS: een werelds avontuur

Maak een wereldexpeditie in één dag in WILDLANDS Adventure Zoo Emmen. Klauter door de boomtoppen in het tropische oerwoud terwijl je de olifanten en maki’s bespiedt. Vind jezelf terug tussen de zebra's en de leeuwen op de hete savanne en zoek de pinguïns en ijsberen in het ijzige poolgebied. Rustig wandelend, stevig doorstappend, klimmend, varend, in een safaritruck of hangend aan een touw: het is jouw avontuur, jij bepaalt hoe je het beleeft, in je eigen tempo. Ga op expeditie in de onvergetelijke werelden van WILDLANDS en beleef het avontuur van je leven! Koop nu alvast je kaart voor WILDLANDS!

Durf jij 31H WILDLANDS aan?!

Ga de uitdaging aan en dompel je 31 uur lang onder in de wereld van WILDLANDS. Je kunt van vrijdag 20 oktober 10:00 uur tot zaterdag 21 oktober 17:00 uur op expeditie in WILDLANDS. Gedurende deze marathonopenstelling is er veel te ontdekken. Bezoek Jim in het Jungletheater, vaar ’s avonds over Rimbula River en ontbijt met uitzicht over de savanne.

Ga voor alle informatie en het volledige programma naar www.wildlands.nl.

WILDLANDS: een werelds avontuur!
Datum: Vrijdag 20 oktober 10:00 uur t/m zaterdag 21 oktober 17:00 uur

Let op:
Tijdens de avond- en nachtelijke uren zijn er speciale routes uitgezet in het park. Niet alle delen zijn toegankelijk. Het dag-nachtritme van de dieren is tijdens 31H WILDLANDS niet anders dan normaal. Voor de meeste diersoorten geldt dan ook dat zij na zonsondergang aan hun nachtrust beginnen. Hierdoor zijn niet alle dieren tijdens het gehele event te zien.

Voorwaarden

Voorwaarden regulier e-ticket

  • Het reguliere e-ticket voor WILDLANDS Adventure Zoo Emmen is geldig t/m 31 december 2017;
  • Max. 5 tickets per bestelling;
  • E-tickets zijn geldig voor zowel volwassenen als kinderen;

Adres:
WILDLANDS Adventure Zoo Emmen
Raadhuisplein 99
Emmen
 
wildlands.nl