Wat vind jij?

Maak een wereldexpeditie in één dag! In WILDLANDS reis je door de jungle, de savanne en het poolgebied. Als echte avonturier ontdek je nieuwe werelden, sta je oog in oog met wilde dieren en beleef je spannende avonturen.

WILDLANDS

Maak een wereldexpeditie in één dag! In WILDLANDS reis je door de jungle, de savanne en het poolgebied. Als echte avonturier ontdek je nieuwe werelden, sta je oog in oog met wilde dieren en beleef je spannende avonturen.

WILDLANDS: een werelds avontuur

Maak een wereldexpeditie in één dag in WILDLANDS in Emmen. Ontdek de Rimbula River per boot en klim en klauter langs krokodillen en apen in het oerwoud. Bezoek op het koude poolstation de ijsberen en pinguïns en ga op een stoere safaritocht waar je de neushoorns, gnoes en giraffen van héél dichtbij kunt bekijken. Het is jouw avontuur, jij bepaalt hoe je het beleeft en in je eigen tempo.

Beleef WILDLANDS in de winter

Muts op, sjaal om en handschoenen aan. Ga deze winter op poolexpeditie in WILDLANDS. Wandel tussen pinguïns, sta neus aan neus met ijsberen en maak een duizelingwekkende 4D-ride door het poolgebied met de Arctic 1.

Stap daarna in de stoere safaritruck en spot giraffen, gnoes en kamelen van héél dichtbij. Doordeweeks zijn er in januari en februari extra dierpresentaties bij onder andere de leeuwen en de giraffen. En wanneer het voor dieren als de nijlpaarden, neushoorns en zebra’s te koud is om naar buiten te gaan, kun je ze een bezoek brengen in de stallen.

Lekker opwarmen? Ga dan op avontuur in de tropische jungle. Ontdek per boot Rimbula River, volg Jungle Trails, steek de rivier over langs zwemmende olifanten en leer overlevingstips van Jim in zijn Jungleshow.

WILDnights in WILDLANDS

In de kerstvakantie kun je ook ’s avonds op avontuur in WILDLANDS tijdens WILDnights. Stap na zonsondergang de spannende werelden Jungola, Serenga en Nortica binnen en start je avondexpeditie vol onverwachte ontmoetingen!

Struin door de sprookjesachtig verlichte jungle, vaar in de schemer van de avond over Rimbula River en klauter in het donker door de toppen van het regenwoud. Warm jezelf op bij het kampvuur op de Prairiedogsvlakte terwijl je marshmallows roostert en maak een extra spannende rit in het donker in de achtbaan Tweestryd. Tijdens de extra dierpresentaties wordt van alles verteld over het nachtleven van de dieren en het Dogondorp is omgetoverd tot een sfeervol food- en marktplein met de lekkerste wintergerechten. Beleef bij de Nijlpaardenpoel een spetterende waterorgelshow, laat je verrassen door vele diergeluiden in de nacht en sluit je avond af met een kleurrijke licht- en lasershow op het Kompasplein. 

WILDnights is van 21 december t/m 5 januari 2020 dagelijks van 16.00 tot 21.00 uur, behalve op 25 en 31 december en 1 januari.