Wat vind jij?

Het tropische Tikibad is het grootste waterglijbanenparadijs van de Benelux met zestien verschillende glijbanen! Kom naar Duinrell en geniet van meer dan 1,3 kilometer glijplezier!

 

Tikibad

Het tropische Tikibad is het grootste waterglijbanenparadijs van de Benelux met zestien verschillende glijbanen! Kom naar Duinrell en geniet van meer dan 1,3 kilometer glijplezier!

 

Opwarmen doe je deze winter in het Tikibad!

Koud? Welnee! In het grootste glijbanenparadijs van de Benelux, het Tikibad, is het altijd tropisch warm. En er zijn glijbanen voor groot en klein. Kids waterpark Playa is het paradijs voor kinderen kleiner dan 120 cm. Bomvol waterfun en glijbanen op maat. En ook fijn: het water is hier nooit hoger dan 15 cm, ideaal als je geen zwemdiploma hebt. En natuurlijk mag mama of papa mee spetteren!

Voor de stoere waterratten zijn er in het Tikibad twaalf gigantisch gave glijbanen! Zo krijg je in de 80 meter lange Blits en Flits het gevoel dat je vliegt. En in de Cycloon word je rondgetold door een megatrechter voordat je in het bad plonst. En misschien nog wel het allerleukste: in de Moonlight, Starfright én Triton roetsj je naar benee met z’n twee! In deze bandenglijbanen stap je in een tweepersoonsband en beleef je samen de grootste lol! In Triton kan het zelfs gebeuren dat je er achterstevoren uit glijdt… spannend!

Winterattracties

In het winterse Duinrell zijn er tijdens een aantal weekenden en schoolvakanties heel wat winterattracties te bezoeken. Ga je op deze dagen naar het Tikibad? Goed nieuws! Dan heb je ook gratis toegang tot de winterattracties, hoe leuk is dat!? Ga achter elkaar in de Kikkerachtbaan, maak een kaarsrechte duikvlucht naar beneden in achtbaan Falcon en zweef lekker mee in de Aqua Swing. 

Bekijk de openingstijden van het Tikibad  en de winterattracties op www.duinrell.nl/openingstijden