Wat vind jij?

Het tropische Tikibad is het grootste waterglijbanenparadijs van de Benelux met zestien verschillende glijbanen! Kom naar Duinrell en geniet van meer dan 1,3 kilometer glijplezier!

 

Tikibad

Het tropische Tikibad is het grootste waterglijbanenparadijs van de Benelux met zestien verschillende glijbanen! Kom naar Duinrell en geniet van meer dan 1,3 kilometer glijplezier!

 

Meer dan een kilometer lang glijden… Kan dat? Ja hoor! Het Tikibad in Duinrell heeft in totaal zestien glijbanen die zorgen voor meer dan 1,3 kilometer glijplezier. Tol door de trechter van de Cycloon, krijg het gevoel alsof je vliegt in de Flits en suis door het donker in de Moonlight of de Starfright. Of ga van de nieuwste achtbaan in het Tikibad: de Triton. Stap in een tweepersoonsband en glij op grote hoogte heen en weer door drie megatrechters.

Houd je niet zo van die snelle afdalingen? Roetsj dan van de Groene Barracuda en de Blauwe Haai of dobber heerlijk in een band over de relaxte Lazy River.

Indoor waterspeeltuin Playa
Ook voor kleine kinderen is het Tikibad leuk! Het kids waterpark Playa biedt alle kids die kleiner zijn dan 120 cm genoeg spetterplezier. Roetsj van de vier gloednieuwe glijbanen, stap onder de mega waterval van de tipping bucket en beleef héél veel waterspeelplezier.

NIEUW: Tikibad nu ook buiten!
Afkoelen doe je vanaf nu in het gloednieuwe buitengebied van het Tikibad. Want na 16 glijbanen binnen, heeft het Tikibad nu ook 5 spetterende familieglijbanen buiten. En dat is nog niet alles! Je kunt er spelen in een supertof waterspeelhuis met o.a. een gigantische waterbucket en lekker zwemmen in het verwarmde buitenbad. Komt dat zien en vooral beleven deze zomer!

Ga voor meer informatie, openingstijden en tickets naar www.duinrell.nl/tikibad.

Tickets voor Duinrell Tikibad zijn momenteel niet beschikbaar. Houd deze pagina in de gaten voor nieuw aanbod.