Stingray is 's werelds toonaangevende leverancier van multiplatform muziekdiensten en digitale beleving. Met Stingray Music luister je overal en op ieder moment naar de fijnste muziek, die past bij je stemming.

Stingray

Stingray is 's werelds toonaangevende leverancier van multiplatform muziekdiensten en digitale beleving. Met Stingray Music luister je overal en op ieder moment naar de fijnste muziek, die past bij je stemming.

STINGRAY

Met Stingray geef je je leven kleur! Geniet van de mooiste muziek, bekijk spectaculaire documentaires of ga helemaal los in je persoonlijke karaokebar. Wissel je Air Miles in voor één van de mooie aanbiedingen van Stingray.

Stingray Music

Wissel nu je Air Miles in voor 1 maand Stingray Music en begin direct met luisteren. Of je nu op de bus wacht, aan het koken bent of lekker wilt dansen: Stingray Music heeft kanalen voor elke gelegenheid. Geniet van de muziek waar je nu van houdt. En ontdek je nieuwe muzikale liefdes van morgen! Meer over Stingray Music.

Stingray Music in het kort:

  • Duizenden muziekkanalen
  • Bij elke activiteit, iedere stemming, en in alle genres
  • Samengesteld door deskundige programmeurs
  • Beschikbaar op tv, internet en mobiel

Stingray Classica

Met Stingray Classica geniet je online van de rijkste verzameling klassieke concerten, opera’s en balletten van over de hele wereld. In de allerhoogste kwaliteit! Of je nu van populaire, hedendaagse of romantische klassieke muziek houdt: je vindt het bij Stingray Classica. Je krijgt onbeperkt, reclamevrij en on demand toegang tot de catalogus met ruim 2.000 concerten en voorstellingen én 50+ wereldpremières per jaar. Meer over Stingray Classica (Engels).

Stingray Karaoke

Met de Stringray Karaoke-app zing je mee met duizenden karaokeliedjes, gewoon vanaf je smartphone of tablet. In de catalogus zitten namelijk maar liefst 50.000 karaoke-liedjes! Het is mogelijk om de app met AirPlay op Apple TV of via de Google Chromecast af te spelen op je tvMeer over Stingray Karaoke (Engels).

Qello Concerts

Met Qello Concerts Premium stream je onbeperkt 's werelds grootste verzameling van concerten en muziekdocumentaires naar vrijwel elk apparaat. De ultieme app voor de echte muziekliefhebber! Geniet van de meest memorabele concerten van onder meer Led Zeppelin, Daft Punk, Jimi Hendrix, Carrie Underwood, Fleetwood Mac, Enrique Iglesias, Aerosmith, Bon Jovi en Madonna, om er eens een paar te noemen. Meer over Qello Concerts.