Wat vind jij?

In meer dan dertig spannende attracties en shows beleef je hier samen met je kinderen een onvergetelijk Wild West-avontuur.

Slagharen

In meer dan dertig spannende attracties en shows beleef je hier samen met je kinderen een onvergetelijk Wild West-avontuur.

Beleef een Wild West-avontuur!

In meer dan dertig spannende attracties en shows beleef je hier samen met je kinderen een onvergetelijk Wild West-avontuur. Nieuw is onze spectaculaire Gold Rush, de eerste achtbaan in Nederland waarmee je in drie lanceringen van 0 naar 95 kilometer per uur vliegt! Gaat dit je te hard, ga dan de omgeving verkennen in een ouderwetse Chuck Wagon of stap in de boot voor een Wild West Adventure. Pas je op voor watervallen en beren?

Geniet tevens van de nieuwe Randy & Rosie show, de American Circus Show met nieuwe internationale artiesten of onze nieuwe 4d-film “Road Runner & Wile E.Coyote”, pure nostalgie.  Na al die avonturen kun je de dag afsluiten met een heerlijke pizza in ons Italiaanse restaurant Randy's Pizza & Pasta of een van de andere heerlijke vaiëteiten op het Park. Kortom, een dag voor jong en oud met een feestelijk tintje!

Momenteel zijn er geen tickets voor Slagharen verkrijgbaar via onze partner Airmileskaartjes.nl wegens sluiting van het park. Deze zal na de winter weer openen. Houdt slagharen.nl in de gaten voor de openingstijden.