Wat vind jij?

Miles & Me is het nieuwe Air Miles sparen bij Shell. Hiermee spaar je niet alleen Air Miles bij Shell, maar kies je met Miles & Me zelf iets extra’s.

Shell

Miles & Me is het nieuwe Air Miles sparen bij Shell. Hiermee spaar je niet alleen Air Miles bij Shell, maar kies je met Miles & Me zelf iets extra’s.

Air Miles sparen bij Shell is vernieuwd

Altijd een extraatje ontvangen? Dat kan met Miles & Me. Miles & Me is Air Miles sparen bij Shell, maar dan met iets extra’s. Kies uit Extra Air Miles, iets lekkers of een andere aanbieding. En sparen gaat snel. Je ontvangt 1 Air Mile op elke hele liter brandstof die je tankt, en op Shell V-Power zelfs 2 Air Miles per liter. En per € 2,- die je uitgeeft in de Shellshop, ontvang je 1 Air Mile*. Doe je mee?

*Uitgezonderd tabak, medicijnen, boeken en tijdschriften, telefoonkaarten en loterij-artikelen.

Bekijk hier jouw aanbieding

 

Met Miles & Me altijd iets extra's

Met Miles & Me kun je naast de Air Miles op brandstof en shopaankopen zelf kiezen voor iets extra’s! Je bepaalt zelf wat je kiest: Extra Air Miles, een gratis product of een andere aanbieding. Je hoeft hier geen Air Miles voor in te wisselen. Jouw persoonlijke extra’s ontvang je in de gratis Shell App, per e-mail of door in te loggen op je Mijn Air Miles Omgeving. Meedoen kan in 3 eenvoudige stappen.

 

KIES IETS EXTRA’S

Check in de e-mail van Air Miles welke persoonlijke extraatjes er voor je klaarstaan. Je ontvangt de extraatjes in de periode nadat je getankt hebt. Houd je e-mail dus altijd goed in de gaten. Er kunnen altijd weer extraatjes voor je klaarstaan:

  • Extra Air Miles
  • Een gratis product of andere aanbieding

Maak je keuze voordat je weer komt tanken bij Shell.

Je extraatjes kun je op verschillende manieren ontvangen. Wil je je extraatjes alleen ontvangen via je Air Miles e-mail dan hoef je verder niets te doen. Wil je ze ook in de Shell App of Air Miles App ontvangen? Download dan deze Apps en koppel je Air Miles gegevens.

KOM TANKEN BIJ SHELL

Tank minimaal 20 liter om het extraatje van je keuze te verzilveren. Doe dit vóór de datum die in het bericht met je extraatje staat. Na die datum is je persoonlijke aanbod niet meer geldig.

LAAT JE AIR MILES KAARTNUMMER SCANNEN

Laat bij het afrekenen je Air Miles kaartnummer scannen aan de kassa van Shell. Heb je gekozen voor de Extra Air Miles, dan krijg je deze, binnen 48 uur, automatisch bijgeschreven op je Air Miles saldo. Heb je voor het gratis product gekozen? Pak het dan eerst uit het schap, laat het scannen aan de kassa van Shell en je hoeft voor het extraatje niet te betalen.

Je kunt zowel de fysieke Air Miles kaart als ook je virtuele kaart in de Shell App of de Air Miles App laten scannen.

 

KIES UIT EXTRA’S ÉN ONTVANG VEEL VOORDEEL OP DE MUSICAL THE BODYGUARD

Om te vieren dat je met Miles & Me vanaf nu altijd iets extra’s krijgt, hebben we een spectaculair aanbod voor jou.
Heel veel voordeel op de hitmusical The Bodyguard in het Beatrix Theater in Utrecht.

Voor twee kaarten :
1e rang betaal je slechts €79.-*
2e rang betaal je slechts €69.-*
3e rang betaal je slechts €59.-*
4e rang  betaal je slechts €49.-*
* Ticketprijzen zijn exclusief servicekosten en transactiekosten

Zo geniet je extra van deze hitmusical die bij de Musical Awards Gala 2017 tot favoriet van het Nederlandse publiek werd uitgeroepen.

Klik op onderstaande knop voor het bestellen van tickets.

Bestel tickets

De actievoorwaarden van Miles & Me en deze boekingsvoorwaarden zijn van toepassing.

Heb je vragen? Kijk dan bij veelgestelde vragen over Miles & Me.

Inwisselen

Bij Shell kun je met je gespaarde Air Miles alle kanten op. Wissel je Air Miles bij een Shell station in voor extra korting op brandstof, een Carwash of badtextiel.

Zoek een tankstation