Wat vind jij?

Een dag ontspannen, wegdromen en helemaal tot rust komen? Met keuze uit meer dan 25 wellnesslocaties, is ook voor jou een dag wellness dichtbij.

Select Wellness Group

Een dag ontspannen, wegdromen en helemaal tot rust komen? Met keuze uit meer dan 25 wellnesslocaties, is ook voor jou een dag wellness dichtbij.

Een dag ontspannen, wegdromen en helemaal tot rust komen

Met keuze uit meer dan 25 wellnesslocaties, is ook voor jou een dag wellness dichtbij. Select Wellness Group staat voor wellnessbedrijven met een eigen identiteit. De karakteristieke bedrijven zijn veelal door de jaren heen gegroeid en spiegelen de omgeving, zoals bosrijk, landelijk of stedelijk. De bedrijven vormen dé perfecte locatie voor uw wellnessdag met hun verscheidenheid aan sauna- en wellnessfaciliteiten, ontspannende (beauty)behandelingen en heerlijke lunch- en dinergerechten. Persoonlijke aandacht en service staan voorop; wellness with a personal touch.

Vouchers van Select Wellness Group koop je via onze partner Airmileskaartjes.nl.

Moederdag winactie op Facebook

Je moeder op Moederdag een heerlijk dagje wellness cadeau doen? Laat ons onder de post op Facebook dan weten waarom jouw moeder een ontspannen dagje kan gebruiken. Wij geven namelijk 4 x een wellness dagentreebewijs voor 2 personen weg t.w.v. €57,50, in te leveren bij één van de 26 wellnesslocaties aangesloten bij Select Wellness Group!

Voorwaarden

  • Wij verloten 4 x een wellness dagentreebewijs voor 2 personen t.w.v. €57,50
  • De winnaars worden op woensdag 9 mei via Facebook bekend gemaakt en met deze winnaars zal vervolgens persoonlijk contact worden opgenomen.
  • Bij geen reactie van de winnaar(s) na drie contactmogelijkheden, zal de prijs opnieuw worden verloot.
  • Over de uitslag is geen correspondentie mogelijk.
  • Medewerkers van Air Miles, haar leveranciers en Select Wellness Group zijn uitgesloten van deelname.
  • Deze actie wordt op geen enkele wijze gesponsord, gesteund of begeleid door Facebook.
  • Door deel te nemen aan deze winactie ga je akkoord met deze actievoorwaarden en indien je de prijs wint, met de voorwaarden behorende bij de prijs.