Wat vind jij?

MORE Theater Producties produceert en co-produceert ieder seizoen unieke theaterproducties voor een groot publiek.

MORE Theater Producties

MORE Theater Producties produceert en co-produceert ieder seizoen unieke theaterproducties voor een groot publiek.

Geniet van unieke theaterproducties

Met More Theater Producties kun je nu genieten van de musical All Stars. Na het overweldigende succes van de film en serie is All Stars nu ook te zien in het theater. All Stars de musical is een absolute must-see voor man en vrouw, jong en oud, aanvaller of verdediger. Een musical-comedy over vriendschap, volwassen worden, eigenwijze vrouwen en vasthouden aan onbezorgde voetbaluurtjes op zondagmorgen.

De jongens van Swift Boys 8 slaan geen zondag over om met elkaar op het veld te staan. Nu ze tegen de dertig lopen is hun leven behoorlijk veranderd. Zwangere vriendinnen, strenge echtgenotes die niet meer thuis op de bank wachten, buitenechtelijk gerommel en carrièreplannen. Maar op zondag ontmoeten ze elkaar steevast op de groene mat, vergeten ze alle zorgen van hun dagelijkse leven en hebben ze dezelfde kleedkamer gein als toen ze nog puber waren. Terwijl de mannen zich voorbereiden op de 500ste wedstrijd wordt hun vriendschap enorm op de proef gesteld. In het zicht van die belangrijke wedstrijd leren ze niet alleen elkaar beter kennen, maar weten ze ook: samen ben je niet alleen. Nu nog die wedstrijd winnen.

  • Bekijk de voorwaarden per musical op de Air Miles pagina van de desbetreffende musical;
  • Wissel je voucher in op https://airmiles.ntk.nl (bekijk voor het bestellen van de voucher naar de beschikbaarheid van de musical in de theaters).