Wat vind jij?

Waar is het kleine Nederland groot in? Dát ontdek je in Madurodam, een stad vol miniaturen, doe-dingen en attracties. Kom langs!

Madurodam

Waar is het kleine Nederland groot in? Dát ontdek je in Madurodam, een stad vol miniaturen, doe-dingen en attracties. Kom langs!

Waar is het kleine Nederland groot in? Dát ontdek je in Madurodam

Stap in de schoenen van dj Armin van Buuren en mix zélf beats. Leren vliegen? Dat kan op Schiphol! En in de haven van Rotterdam kun je schepen met containers vullen. Natuurlijk kun je ook buiten ravotten. Voor grote kinderen is er speeltuin de Waddenzee. De allerkleinsten kunnen terecht in de nijntje-speeltuin.

Ook binnen is veel te doen en te beleven. Zo komt in Het verhaal van George de geschiedenis van oorlogsheld George Maduro tot leven. In het Hof van Nederland ontdek je één van de belangrijkste momenten uit de Nederlandse geschiedenis. In Zo Groot Is Oranje ontdek je hoe het Nederlands Elftal de internationale kampioenstitel veroverde in 1988 én voel je hoe het is om kampioen te worden.  En in Nieuw Amsterdam, de nieuwe familieattractie van Madurodam, ga je terug in de tijd naar de 17e eeuw. Stap aan boord van het schip De Vergulde Bever en vaar van Amsterdam naar Nieuw Amsterdam, de stad die vandaag de dag New York heet.

VONK18: beleef Nederland in een héél ander licht

Kom naar de meest spectaculaire lichtshow van 2018 in Madurodam

Madurodam laat de vonken ervan afspringen! De spectaculaire lichtshow VONK18 laat je terugblikken op 2018 én vooruitkijken op 2019. Droom samen weg bij de kleine, grote en meest bijzondere momenten van afgelopen jaar en laat je inspireren voor het nieuwe jaar. Mis het niet en bezoek op 27, 28, 29 of 30 december 2018 één van de magische lichtshows die je ooit meemaakt!

VONK18 is een avondvullend programma voor jong en oud. Laat je een avondlang betoveren door bijzondere lichteffecten, muziek en entertainment waarin bekende en minder bekende momenten uit 2018 tot leven komen. Loop door een verlicht Madurodam en laat je inspireren door elkaars wensen voor 2019. Welke vonk geef jij door aan een ander?

Voor meer informatie kijk op www.VONK18.nl!

Tickets voor Madurodam koop je via onze partner Airmileskaartjes.nl.