Waar is het kleine Nederland groot in? Dát ontdek je in Madurodam, een stad vol miniaturen, doe-dingen en attracties. Kom langs!

Madurodam

Waar is het kleine Nederland groot in? Dát ontdek je in Madurodam, een stad vol miniaturen, doe-dingen en attracties. Kom langs!

Waar is het kleine Nederland groot in? Dát ontdek je in Madurodam

Stap in de schoenen van dj Armin van Buuren en mix zélf beats. Leren vliegen? Dat kan op Schiphol! En in de haven van Rotterdam kun je schepen met containers vullen. Natuurlijk kun je ook buiten ravotten. Voor grote kinderen is er speeltuin de Waddenzee. De allerkleinsten kunnen terecht in de nijntje-speeltuin.

Ook binnen is veel te doen en te beleven. Zo komt in Het verhaal van George de geschiedenis van oorlogsheld George Maduro tot leven. In het Hof van Nederland ontdek je één van de belangrijkste momenten uit de Nederlandse geschiedenis. In Zo Groot Is Oranje ontdek je hoe het Nederlands Elftal de internationale kampioenstitel veroverde in 1988 én voel je hoe het is om kampioen te worden.  En in Nieuw Amsterdam, de nieuwe familieattractie van Madurodam, ga je terug in de tijd naar de 17e eeuw. Stap aan boord van het schip De Vergulde Bever en vaar van Amsterdam naar Nieuw Amsterdam, de stad die vandaag de dag New York heet.

Als je reeds in het bezit bent van Madurodam e-tickets of nieuwe e-tickets gaat aanschaffen, heb je naast deze e-tickets ook een reservering voor de bezoekdag nodig. Reserveren doe je hier. Houd Madurodam.nl in de gaten voor de meest actuele informatie.