Madurodam is één en al beleving. Je komt ogen, maar vooral handen tekort tijdens je ontdekkingsreis: samen ontdek je Nederland letterlijk en figuurlijk op z’n grootst. Dat moet je meemaken.

Madurodam

Madurodam is één en al beleving. Je komt ogen, maar vooral handen tekort tijdens je ontdekkingsreis: samen ontdek je Nederland letterlijk en figuurlijk op z’n grootst. Dat moet je meemaken.

Waar is het kleine Nederland groot in? Dát ontdek je in Madurodam

Madurodam is één en al beleving. Van het park vol mooie gebouwen tot spectaculaire attracties en leuke doe-dingen. Je komt ogen, maar vooral handen tekort tijdens je ontdekkingsreis door Nederland. Dat moet je meemaken.

Nieuwe attractie The Flying Dutchman

Stap in Madurodam aan boord van een écht Dakota-vliegtuig, doe je stoelriem vast en maak je klaar voor een vlucht die verder gaat dan vliegen. Maak een unieke vlucht vlak over de Amsterdamse grachten, duik in de meesterwerken van Escher en dompel je onder in de muzikale wereld van de Nederlandse DJ’s. Vlieg van de ene verbazing in de andere met The Flying Dutchman. Dat moet je meemaken.

Maar er is meer…

Stroop je mouwen op, want er is meer werk aan de winkel. Bestuur de kraan in de Rotterdamse haven en laad de containers op de schepen. Stap achter de draaitafels van DJ Armin van Buuren en mix zélf de beats: heb jij een megahit te pakken? Laat Nederland niet overstromen en steek je net als Hansje Brinker je vinger in de dijk. Pas maar op dat je geen nat pak krijgt door de waterstralen!

Maak je Madurodam dag compleet met een uniek 3D poppetje van jezelf. Stap in de speciale 3D-engine in attractie Zo Groot is Oranje en poseren maar. Klaar met fotograferen? Trap zelf een balletje op onze pannavelden, wie weet ben jij de nieuwe voetbalkampioen van Nederland.

Als je reeds in het bezit bent van Madurodam e-tickets of nieuwe e-tickets gaat aanschaffen, heb je naast deze e-tickets ook een reservering voor de bezoekdag nodig. Reserveren doe je hier. Houd Madurodam.nl in de gaten voor de meest actuele informatie.