Treed binnen in een wereld waar sprookjes tot leven komen. Waar waaghalzen in spectaculaire achtbanen langs draken en geesten vliegen. Bezoek nu een wereld die de hele familie betovert. 

Efteling

Treed binnen in een wereld waar sprookjes tot leven komen. Waar waaghalzen in spectaculaire achtbanen langs draken en geesten vliegen. Bezoek nu een wereld die de hele familie betovert. 

En toen…was ik in een Wereld vol Wonderen

In verband met de coronamaatregelen kun je nu geen e-tickets aanschaffen voor de Efteling met je Air Miles. Houd efteling.com in de gaten voor de meest actuele informatie.

Meer informatie over reeds gekochte e-tickets en de geldigheid daarvan vind je op efteling.com.

In de Efteling maak je samen de mooiste herinneringen. Luister naar de mooie verhalen van de pratende Sprookjesboom of naar de bijzondere muziek van de paddenstoelen in het Sprookjesbos. Zweef tussen trollen en elfjes in Droomvlucht of ga op wereldreis met Jokie in Carnaval Festival. Vlieg op je kop in de Python of stort de diepte in met Baron 1898. Of beleef een doldwaze rit in de nieuwste familie-achtbaan Max & Moritz. Er is iedere dag genoeg te beleven. Welkom in de Efteling, Wereld vol Wonderen. 

365 dagen per jaar bijzonder

In de lente word je verwonderd door overweldigende bloesems in het Sprookjesbos en in de zomer geniet je van de lekkere lange dagen. In de herfst blazen intense kleuren je omver en in de winter verandert de Efteling in een witte wereld vol betoverende lichtjes die zorgt voor gegarandeerde winterpret. Of je nu in de vakantie, doordeweeks of op een onverwachte studiedag komt, het is hier altijd genieten. En of je nu met de kinderen, kleinkinderen, vrienden of met de hele familie komt, de Efteling is voor iedereen bijzonder, ieder bezoek weer.

Kom sprookjesachtig overnachten

En toen werd je wakker in de Efteling. En toen nog een keer. En toen wéér? Vier heerlijk vakantie in een van onze unieke hotels of vakantiewoningen die direct naast het attractiepark liggen. Een overnachting is altijd inclusief toegang tot de Wereld vol Wonderen.

Een plek waar iedereen welkom is

De Efteling, het meest sprookjesachtige attractiepark van Europa, is een bijzondere wereld voor de hele familie! Boek je verblijf of koop je tickets op efteling.com. Omdat we een maximum aantal bezoekers per dag mogen ontvangen, heb je een geldig entreebewijs én een reservering nodig om de Efteling te bezoeken.

Kom sprookjesachtig overnachten

Kom tot rust in een van de luxe kamers of suites

Op slechts 5 minuten lopen van het Efteling Park staat het Efteling Hotel. Voorzien van alle luxe en comfort van een viersterrenhotel. Strijk neer in een van de 20 betoverende themasuites zoals de Doornroosje Suite of De Vliegende Hollander Suite. Of verblijf in een van de comfortkamers of ruimer opgezette Junior Suites. Allemaal inclusief onbeperkt toegang tot de Efteling. Kinderen mogen zelf aan de balie inchecken. Aan luxe heb je hier geen enkel gebrek!

Overnachting in het Efteling Hotel:

5.000 Air Miles = € 50,- korting of
10.000 Air Miles = € 100,- korting
op je boeking vanaf € 420,- o.b.v. 2 volwassenen en 2 kinderen*

*) Prijs is o.b.v. 1 nacht in een standaard comfortkamer, ontbijt en 2 dagen toegang tot het Efteling Park. In het laagseizoen geldt een vanafprijs van € 374,- o.b.v. 2 volwassenen + 2 kinderen.

Algemene bestelinformatie

Reserveren kan 7 dagen per week tussen 9:00 uur en 21:00 uur tot 1 dag voor aankomst via: 0416 – 537 777 (lokaal tarief)

 • De Air Miles inwisselkorting is geldig voor aankomsten t/m 23 december 2021;
 • Op basis van beschikbaarheid;
 • Niet geldig in combinatie met andere kortingen en/of aanbiedingen;
 • Vanafprijs: € 420,- o.b.v. 2 volwassenen en 2 kinderen;
 • Niet geldig voor reeds gemaakte reserveringen;
 • Kinderen van 0-3 jaar gratis, zij dienen wel bij de boeking vermeld te worden;
 • Extra babybedje is te reserveren, kosten bedragen € 10,- per nacht;
 • Bovengenoemde prijzen zijn exclusief toeristenbelasting à € 3,- per persoon, per nacht en exclusief reserveringskosten à € 7,50 per boeking;
 • Reserveringen geschieden telefonisch bij de Efteling o.v.v. de Air Miles aanbieding;
 • Je ontvangt een bevestiging van de Efteling, waarna je een vooruitbetaling aan de Efteling dient te voldoen;
 • Annuleren of wijzigen is niet mogelijk.

Kom tot rust in Vakantiepark Efteling Bosrijk

Vlak naast de Efteling, in een prachtig bos, ligt het vakantiepark Efteling Bosrijk. Met vrijstaande Boshuysen, centraal gelegen Dorpshuysen en de knusse familiekamers van het imposante Landhuys en het levendige Poorthuys biedt dit prachtige vakantiepark voor ieder wat wils. Voor een ontspannen meerdaags verblijf om nooit meer te vergeten. Bovendien zijn alle arrangementen inclusief onbeperkt toegang tot het attractiepark.

Verblijf in Efteling Bosrijk familiekamer
5.000 Air Miles = € 50,- korting of
10.000 Air Miles = € 100,- korting
op je boeking vanaf € 420,- o.b.v. 2 volwassenen en 2 kinderen*

*) Prijs is o.b.v. een 1 nacht  inclusief ontbijt en 2 dagen toegang tot het park. In het laagseizoen geldt een vanafprijs van € 368,- o.b.v. 2 volwassenen + 2 kinderen.

Verblijf in Efteling Bosrijk Huysen
5.000 Air Miles = € 50,- korting of
10.000 Air Miles = € 100,- korting
op je boeking vanaf € 730,- o.b.v. 2 volwassenen en 2 kinderen*

*) Prijs o.b.v. 2 nachten in een 6-persoons huys en 3 dagen toegang tot het Efteling Park. In het laagseizoen geldt een vanafprijs van € 630,- o.b.v. 2 volwassenen + 2 kinderen.

Algemene bestelinformatie

Reserveren kan 7 dagen per week tussen 9:00 uur en 21:00 uur tot 1 dag voor aankomst via: 0416 – 537 777 (lokaal tarief).

 • Genoemde prijzen zijn geldig voor aankomsten t/m 23 december 2021;
 • Vanafprijs: € 420,- o.b.v. 2 volwassenen en 2 kinderen 
 • Op basis van beschikbaarheid;
 • Niet geldig in combinatie met andere kortingen en/of aanbiedingen;
 • Niet geldig voor reeds gemaakte reserveringen;
 • Kinderen van 0-3 jaar gratis, zij dienen wel bij de boeking vermeld te worden;
 • Een babybedje is in de Huysen aanwezig. Voor familiekamers is deze te reserveren, voor € 10,- per nacht;
 • Bovengenoemde prijzen zijn exclusief toeristenbelasting à € 3,- per persoon en exclusief reserveringskosten à € 15,- per boeking Huysen en € 7,50 per boeking familiekamer;
 • Reserveringen geschieden telefonisch bij de Efteling o.v.v. de Air Miles aanbieding;
 • Je ontvangt een bevestiging van de Efteling, waarna je een vooruitbetaling aan de Efteling dient te voldoen;
 • Annuleren is niet mogelijk.

Efteling theatershow: CARO

LET OP: het Efteling Theater sluit haar deuren tot nader orde vanwege het Coronavirus. Dat betekent dat alle Efteling-theatervoorstellingen CARO tijdens de sluiting zijn geannuleerd. Voor vragen kun je hier terecht. 

Een betoverende theatershow die al je zintuigen prikkelt

Laat je verwonderen door de fantastische familieshow vol humor, muziek en acrobatiek die je gezien moet hebben! Draai je eigen rondje mee in een carrousel vol herkenbare momenten uit het leven gegrepen. Een visueel spektakel voor de hele familie waar woorden overbodig zijn.

Tickets 2020
Toegang tot CARO:
750 Air Miles + € 12,50 

Deze aanbieding geldt voor alle voorstellingen. Geldig voor 1e rang plaatsen.
De musical is geschikt voor kinderen in de basisschoolleeftijd en hun ouders en duurt ongeveer 75 minuten (zonder pauze).

Algemene bestelinformatie

Te reserveren via Efteling Contact Center: 0416-537 777 (lokaal tarief). Dagelijks bereikbaar van 09.00 – 21.00 uur.

Kijk hier voor actuele speeldata.
 

 • Niet geldig in combinatie met andere acties en/of kortingen;
 • Geen restitutie op eerdere reserveringen;
 • Niet geldig op reeds gemaakte reserveringen;
 • Alleen de aangegeven dagen zijn te boeken;
 • Niet inwisselbaar voor contant geld;
 • Na reservering is wijzigen niet meer mogelijk;
 • Reserveren op basis van beschikbaarheid;
 • Annuleren of wijzigen is niet mogelijk;

Bij reserveringen die minimaal 10 dagen voor de voorstelling gemaakt worden, geschiedt de eventuele bijbetaling door middel van een eenmalige machtiging of via creditcard. Dit wordt tijdens het reserveren met u afgestemd. U ontvangt de e-tickets binnen 24 uur na het plaatsen van de reservering.

Bij reserveringen die minder dan 10 dagen voor de voorstelling gemaakt worden, kunt u de tickets op de dag zelf ophalen bij de Gastenservice van de Efteling. De eventuele bijbetaling geschiedt contant of via pin bij de Gastenservice van de Efteling. U vindt de Gastenservice van de Efteling links onder de kap van de Hoofdentree.

 

Adres en parkeergelegenheid


Adres:
Europalaan 1
5171 KW Kaatsheuvel
Telefoonnummer: +31 (0)416-537777
www.efteling.com

Parkeerkaart:
Een parkeerkaart kost € 7,50. De parkeerkaarten zijn verkrijgbaar in het Efteling Theater.