Wat vind jij?

Met ruim 40 attracties voor jong en oud is het lastig kiezen: eerst rustig genieten van het uitzicht in het Kikkerrad of meteen in familieachtbaan Dragonfly? 

Duinrell

Met ruim 40 attracties voor jong en oud is het lastig kiezen: eerst rustig genieten van het uitzicht in het Kikkerrad of meteen in familieachtbaan Dragonfly? 

Met meer dan 40 te gekke attracties voor jong en oud beleef je op Duinrell de dag van je leven. Ga over de kop in de Falon, koel af in de Splash en probeer niet te gillen in de Mad Mill. Of stap in de nieuwste attractie Wild Wings en zie heel Duinrell in vogelvlucht aan je voorbij sjezen. Het Wild Wings record staat op 123 keer over de kop (in één vlucht), kan jij dit verbeteren?

Maar ook aan de allerkleinsten heeft Duinrell gedacht met Rick’s Avonturen Burcht, het nostalgisch Wonderland en de grote speeltuin. De speeltuinen, de attracties, de shows… van Duinrell krijg je nooit genoeg!

Winterattracties

In het winterse Duinrell zijn er tijdens een aantal weekenden en schoolvakanties heel wat winterattracties te bezoeken. Ga je op deze dagen naar het Tikibad? Goed nieuws! Dan heb je ook gratis toegang tot de winterattracties, hoe leuk is dat!? Ga achter elkaar in de Kikkerachtbaan, maak een kaarsrechte duikvlucht naar beneden in achtbaan Falcon en zweef lekker mee in de Aqua Swing.

LET OP: het Tikibad is tot nader orde gesloten vanwege het coronavirus. Voor vragen kun je hier terecht.

Heb je vragen over een e-ticket waar je Air Miles voor hebt ingewisselt en die geldig is t/m 3 april? Neem dan contact op met onze klantenservice.