Wat vind jij?

In Apenheul, een prachtig groen park op de Veluwe, ontdek je bijna 300 apen. Daarvan loopt de helft gewoon los tussen de bezoekers! 

Apenheul

In Apenheul, een prachtig groen park op de Veluwe, ontdek je bijna 300 apen. Daarvan loopt de helft gewoon los tussen de bezoekers! 

Een bos vol loslopende apen, dát is Apenheul.

In dit prachtige, groene park op de Veluwe ontdek je bijna 300 apen. Daarvan loopt de helft gewoon los tussen de bezoekers! Met de gratis apenspotkaart en handige spottips in het park hoef je er niet één te missen. Tijdens de speciale presentaties van de dierverzorgers kom je nog veel meer over de apen te weten. Klaar met apen spotten? Leef je uit als een aap in het Na-aaphuis of geniet van een lekker, biologisch frietje met uitzicht op het gorilla-eiland!

Apenheul zet zich in voor de apen en hun leefgebied in het wild. Veel apensoorten die je in het park ontmoet, worden in het wild namelijk met uitsterven bedreigd. Het Apenheul Natuurbehoudfonds steunt verschillende projecten om de apen en natuur wereldwijd te beschermen. Bezoek je Apenheul, dan draag je hier automatisch aan bij. Een win-win situatie dus! Meer doen? Drink of koop de (h)eerlijke Lazy Monkey koffie in het park of ga met Apenheul mee op ecoreis.

De Apenheul is momenteel gesloten en zal rond maart 2020 weer openen. Tickets voor de Apenheul zullen in het voorjaar weer beschikbaar zijn.