Wat vind jij?

Organisatie

Een revolutionair spaarprogramma

Het van oorsprong Engelse Air Miles is in 1994 in Nederland van start gegaan. Het slimme spaar- en loyaliteitsprogramma, geëxploiteerd door Loyalty Management Netherlands B.V., werd in spaardersland Nederland goed ontvangen. Het doel van Loyalty Management Netherlands B.V. is om met Air Miles klantentrouw bij de deelnemende bedrijven te bevorderen.

Een blijvend succes

Het Air Miles concept was direct een groot succes bij zowel spaarders als deelnemende bedrijven. En nog steeds is Air Miles het grootste spaarprogramma van Nederland. Na de explosieve start in de jaren negentig, groeit het aantal spaarders nog steeds. Inmiddels telt Air Miles in Nederland ruim 4 miljoen spaarders.

Van kleine wens tot grote droom

Sparen bij je dagelijkse uitgaven, dat tikt aan! Air Miles is niet voor niets het populairste spaarprogramma van Nederland. Alle deelnemende winkels en tankstations belonen je bovendien regelmatig met extra Air Miles, Miles Only aanbiedingen en actiekortingen.

Sparen én inwisselen doe je bij de Air Miles partners Albert Heijn, Shell, Praxis en Etos. Daarnaast zijn er nog allerlei andere inwisselmogelijkheden. Voor van alles en nog wat! Van een heerlijk kopje koffie tot een dagje uit, een vliegticket of een verwenweekend in een 4-sterrenhotel.

Zo maakt Air Miles kleine wensen en grote dromen waar.

 

 

 

Zakelijke informatie

Loyalty Management Netherlands B.V. (Air Miles) is gevestigd aan de Polarisavenue 81 (2132 JH) te Hoofddorp. Air Miles is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 34089332. BTW nummer: NL 802841132 B.01. Je kunt contact opnemen met Air Miles via het contactformulier.