De Air Miles organisatie

Een revolutionair spaarprogramma

Het van oorsprong Engelse Air Miles is in 1994 in Nederland van start gegaan. Het slimme spaar- en loyaliteitsprogramma, geëxploiteerd door Loyalty Management Netherlands B.V., werd in spaardersland Nederland goed ontvangen. Het doel van Loyalty Management Netherlands B.V. is om met Air Miles klantentrouw bij de deelnemende bedrijven te bevorderen.

Een blijvend succes

Het Air Miles concept was direct een groot succes bij zowel spaarders als deelnemende bedrijven. En nog steeds is Air Miles het grootste spaarprogramma van Nederland. Na de explosieve start in de jaren negentig, groeit het aantal spaarders nog steeds. Inmiddels telt Air Miles in Nederland ruim 4 miljoen spaarders.

Van kleine wens tot grote droom

Sparen bij je dagelijkse uitgaven, dat tikt aan! Air Miles is niet voor niets het populairste spaarprogramma van Nederland. Alle deelnemende winkels en tankstations belonen je bovendien regelmatig met extra Air Miles, aanbiedingen en actiekortingen.

Sparen én inwisselen doe je bij de Air Miles partners Albert Heijn, Shell, Praxis, Etos, Essent en Mastercard. Daarnaast zijn er nog allerlei andere inwisselmogelijkheden. Voor van alles en nog wat! Van een heerlijk kopje koffie tot een dagje uit, een beautybehandeling of een verwenweekend in een vakantiepark.

Zo maakt Air Miles kleine wensen en grote dromen waar.

Werken bij… Loyalty Management Netherlands (LMN)

Werken voor het grootste loyaliteitsprogramma (met één van de mooiste CRM omgevingen van Nederland), doe je bij de data-gedreven LMN-organisatie - met als bekendste label Air Miles. Air Miles staat voor persoonlijk, waardevol, inspirerend en betrouwbaar.

In een uitdagende en dynamische werkomgeving met een open cultuur werken wij in kleine teams met verschillende expertises samen aan het doorontwikkelen van het Air Miles programma. Middels intelligente database-marketing brengen wij relevante content op het juiste moment, via het juiste (digitale) kanaal naar de juiste persoon. Zo versterken wij de relatie van onze partners met hun klanten.

Wij geloven dat waardevolle relaties het leven leuker, mooier en rijker maken. Daarom werken wij bij LMN/Air Miles.

Zakelijke informatie

Loyalty Management Netherlands B.V. (Air Miles) is gevestigd aan de Polarisavenue 81 (2132 JH) te Hoofddorp. Air Miles is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 34089332. BTW nummer: NL 802841132 B.01. Je kunt contact opnemen met Air Miles via het contactformulier.