Wat vind jij?

Meest gestelde vragen

Valse e-mails in omloop

We hebben meldingen ontvangen dat er twee e-mails in omloop zijn die worden verzonden uit naam van Air Miles. De onderwerpen van deze mails zijn “Uw account op non-actief” en “regelmatig airmiles controleren

Deze e-mails zijn niet uit naam van Air Miles gestuurd. Klik niet op deze link en verwijder de e-mail meteen.

Heb je één van deze mails ontvangen? Laat het ons weten via valse-email@airmiles.nl.

Klik hier voor meer informatie hoe een phishing mail te herkennen is en wat je moet doen als je op de link hebt geklikt.

Kijk ook voor meer informatie op: https://www.consumentenbond.nl/veilig-internetten/nepmails-en-phishing.

Mijn Air Miles kaart werkt niet meer. Hoe kom ik aan een nieuwe kaart?

Is je Air Miles kaart beschadigd en doet hij het niet meer? Hier kun je, nadat je bent ingelogd, een vervangende kaart aanvragen. De nieuwe kaart zal direct gekoppeld worden aan jouw account.

Ik ben mijn gebruikersnaam en/of wachtwoord kwijt

Weet je je inloggegevens niet meer? Geen probleem!

 

Klik hier en geef je Air Miles nummer door. Je ontvangt dan automatisch een e-mail met daarin je gebruikersnaam en een link zodat je je wachtwoord kunt aanpassen.

 

Heb je geen e-mail ontvangen? Dan kan het zijn dat je oude adres bij ons staat geregistreerd. Klik hier om eerst je huidige adres aan ons door te geven. Nadat je je e-mailadres hebt aangepast ontvang ook jij een e-mail met daarin je gebruikersnaam en een link om je wachtwoord aan te passen.

 

 

 

Ik heb nog geen gebruikersnaam en wachtwoord

Ben je nog niet in het bezit van inloggegevens? Klik hier en volg eenvoudig de stappen om zelf een gebruikersnaam en wachtwoord aan te maken

Ik kan mijn e-ticket(s) niet downloaden

Het kan zijn dat jouw browser het downloaden van het e-ticket blokkeert. Wanneer je zorgt dat je browser geen pop-ups meer blokkeert ('pop-ups Air Miles toestaan') kun je je ticket wel downloaden.

De plek van melding van het blokkeren van een download verschilt per browser.

Ik ben mijn Air Miles kaart kwijt, wat nu?

Om misbruik te voorkomen, is het belangrijk dat je direct je Air Miles kaart blokkeert. Klik hier om je Air Miles kaart te blokkeren en direct gratis een nieuwe aan te vragen.

 

Ben je niet meer in het bezit van je kaartnummer? Neem contact met ons op zodat we je kaart kunnen blokkeren.

Hoe kan ik mijn adres wijzigen?

Klik hier om zelf je adres te wijzigen. Om je adres te wijzigen moet je inloggen met je gebruikersnaam en wachtwoord.

 

Weet je je inloggegevens niet meer? Geen probleem!

Klik hier en geef je Air Miles nummer door. Je ontvangt automatisch van ons een e-mail met daarin je gebruikersnaam en een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt aanmaken. Daarna kun je je adres alsnog wijzigen.