Wat vind jij?

Geldigheid gespaarde Air Miles

Hoe lang zijn mijn Air Miles geldig?

Air Miles die zijn gespaard vanaf 21 oktober 2013 zijn 5 jaar geldig. Na 5 jaar verlopen deze en zullen de verlopen Air Miles maandelijks worden afgeboekt van de rekening. Alle niet ingewisselde Air Miles die zijn gespaard voor 21 oktober 2013 verlopen in november 2018.

Om te voorkomen dat je Air Miles verlopen, raden wij je aan regelmatig je Air Miles in te wisselen. Bij inwisseling worden de Air Miles met de meest recente vervaldatum het eerste ingewisseld.

Bekijk hier het inwisselaanbod.

Op je transactieoverzicht kun je bekijken welke Air Miles het eerst komen te vervallen.

 

 

Waarom vervallen mijn Air Miles na een paar jaar?

De afgelopen jaren zijn al miljarden Air Miles ingewisseld, maar nog niet iedereen maakt gebruik van zijn/haar gespaarde Air Miles. Door meer mogelijkheden te bieden om Air Miles in te wisselen en door het instellen van een geldigheidstermijn, willen we het inwisselen van Air Miles stimuleren. Via e-mail, post en op airmiles.nl hebben wij alle spaarders in 2013 hierover geïnformeerd.

Het inwisselaanbod is de afgelopen jaren sterk uitgebreid. Zo kun je ook een klein aantal Air Miles inwisselen zoals kassakorting bij Albert Heijn, voetbal kijken of digitaal films huren. Bekijk hier waar je allemaal je Air Miles kunt inwisselen.

Gespaarde Air Miles, vanaf 21 oktober 2013, zijn 5 jaar geldig. Na 5 jaar zullen de verlopen Air Miles maandelijks worden afgeboekt van de rekening. Alle Air Miles gespaard voor 21 oktober 2013 verlopen in de november 2018.

Bij inwisseling van Air Miles worden de Air Miles met de meest recente vervaldatum het eerste ingewisseld.

De geldigheid van je gespaarde Air Miles kun je bekijken op je transactieoverzicht.

 

 

Waar kan ik zien wanneer mijn gespaarde Air Miles komen te vervallen?

Op je transactieoverzicht kun je bekijken welke en hoeveel Air Miles het eerst komen te vervallen.

 

Klik hier om je transacties, nadat je bent ingelogd, te bekijken.