Wat vind jij?

Bestelvoorwaarden

Loyalty Management Netherlands B.V. (LMN), de organisatie achter het Air Miles programma, is gerechtigd om zonder mededeling vooraf aanbiedingen te wijzigen, te verwijderen of tot verhoging of verlaging over te gaan van het aantal Air Miles of het bedrag van de eventuele bijbetaling dat bij inwisseling vereist is. Indien je een boeking annuleert, verbeur je alle voor de boeking benodigde Air Miles en eventuele bijbetaling, tenzij anders aangegeven. LMN is gerechtigd je met betrekking tot de annulering van een boeking Air Miles c.q. administratiekosten in rekening te brengen. Je kunt een boeking, gemaakt via LMN, niet wijzigen. De onderstaande aanbiedingen zijn afhankelijk van beschikbaarheid die Air Miles heeft verkregen van de desbetreffende aanbieder. Op alle boekingen zijn tevens de algemene voorwaarden van de desbetreffende aanbieder van toepassing.

Albert Heijn

Als je een product- of aanbieding wil betalen met Air Miles laat dit dan bij het afrekenen aan de kassamedewerk(st)er weten. Deze scant je Bonuskaart of Air Miles pas en vraagt (ter controle) om je postcode en huisnummer. Je kan geen Air Miles sparen bij AH to go, op AH-koopzegels en artikelgroepen die wettelijk zijn uitgesloten zoals geneesmiddelen, tabakswaren, (kook)boeken, loterij artikelen, prepaid kaarten, tickets en zuigelingenvoeding voor 0-1 jaar. Op http://www.ah.nl/airmiles lees je meer over Air Miles sparen- en inwisselen bij Albert Heijn.

Shell

Je kan je Air Miles inwisselen bij Shell voor korting op brandstof, een gratis carwash en Walra badtextiel. Het is niet mogelijk om geld terug te krijgen, dus het tankbedrag moet altijd hoger zijn dan of gelijk zijn aan de extra korting die je krijgt. Het eventuele restbedrag dient betaald te worden met cash of pin, dus niet met een creditcard of een tankpas, zoals euroShell Card, Multi Tank Card of Travel Card. Bij de Shell Express stations kun je geen Air Miles sparen en zijn Air Miles niet in te wisselen voor extra korting. De uitgebreide productvoorwaarden kun je lezen op http://www.shell.nl/nld/products-services/on-the-road/loyalty/airmiles.html.

Praxis

De Air Miles korting geldt op het hele assortiment, inclusief de aanbiedingen uit de folder en de artikelen die in de winkel zijn afgeprijsd. Je kunt geen Air Miles inwisselen in combinatie met (keuze)kortingsbonnen, maar wel op folderaanbiedingen. Air Miles korting geldt niet op: Baseline-artikelen, Praxis cadeaukaarten, vaste lage prijs artikelen, opruiming artikelen, boeken, tijdschriften, diensten, borg- en aanbetaling. Ook bij aankoop van artikelen in de webshop van Praxis geldt de Air Miles korting niet (wel kan je daar sparen). Wanneer je aankopen retourneert, ontvang je de ingewisselde Air Miles terug. Op https://www.praxis.nl/service/air-miles lees je meer informatie over de Air Miles voorwaarden bij Praxis.

Etos

Als je een product- of aanbieding wil betalen met Air Miles vraagt de Etos medewerkster je om je postcode en huisnummer waarop je Air Miles kaart geregistreerd staat. Alleen door het noemen van de combinatie van postcode en huisnummer kun je Air Miles bij Etos inwisselen. Dit doet Etos als beveiliging. Op je kassabon staat precies hoeveel Air Miles je ingewisseld hebt bij Etos. 

Gall & Gall

Het is niet mogelijk om Air Miles in te wisselen via de Gall&Gall webshop. In de winkel kun je wel Air Miles inwisselen op speciaal geselecteerde aanbiedingen. 

bol.com

Je wisselt je Air Miles in tijdens je bestelling, geeft aan hoeveel Air Miles je wilt inwisselen en reken het evt. overgebleven bedrag af met acceptgiro, iDEAL of creditcard. Je kunt je Air Miles gebruiken voor het hele assortiment van bol.com. Uitgezonderd zijn Nederlandse boeken, babyvoeding, medicijnen en cadeaubonnen. Bij het retourneren van een bestelling kun je niet je Air Miles terugwisselen. Hiervoor houd je een tegoed dat je bij een vervolgbestelling kunt inwisselen. Op het inwisselen van Air Miles bij bol.com zijn de Air Miles inwisselvoorwaarden bij bol.com van toepassing:

www.bol.com/nl/m/klantenservice/betalen/subject/63520078/index.html

www.bol.com/nl/m/service/airmiles-inwissel-voorwaarden/index.html?Referrer=ADVNLLMN000001EW9901\

Landal GreenParks

Het hele jaar door (minimaal 1 dag en 365 dagen vanaf de datum van vandaag) kun je Air Miles inwisselen bij Landal GreenParks. De Air Miles korting is van toepassing op de actuele prijs. De Air Miles korting is niet geldig in combinatie met andere acties en/of kortingen. De overige voorwaarden voor Air Miles inwisselen bij Landal GreenParks lees je op www.landal.nl/airmilesvoorwaarden

 

Air Miles Shop

Met je Air Miles kun je heel eenvoudig artikelen bestellen op airmilesshop.nl. Alle genoemde prijzen zijn in Air Miles en/of euro’s, inclusief BTW en wettelijke verwijderingsbijdrage. De verzendkosten à € 5,95 betaal je veilig via iDeal. Je bestelling wordt binnen 3 werkdagen afgeleverd op je huisadres of een afleveradres naar keuze. Air Miles Shop hanteert een zichtzendingstermijn van 14 dagen. Als je een artikel retourneert, storten wij de Air Miles, oorspronkelijke verzendkosten en eventuele bijbetaling binnen 7 dagen na ontvangst terug. Op bijna alle artikelen heb je, volgens de normaal geldende fabrieksvoorwaarden, een garantie van 2 jaar. Naast deze voorwaarden gelden de Algemene Voorwaarden van Air Miles Shop en LMN.

Bestellen op airmiles.nl

E-tickets worden binnen maximaal 30 minuten verstuurd naar het e-mailadres dat is ingegeven bij de bestelling. Voor al deze bestellingen geldt dat ze worden geboekt op basis van de beschikbaarheid en niet gecombineerd mogen worden met andere acties en/of kortingen. Voor al deze bestellingen geldt dat ze worden geboekt op basis van beschikbaarheid en niet gecombineerd mogen worden met andere acties en/of kortingen. Annuleren of wijzigen is niet mogelijk.

Efteling Hotel

Reserveren kan tot 1 dag voor aankomst alleen telefonisch (7 dagen per week van 9.00 tot 21.00 uur) bij het Efteling Hotel via 0900 - 0161 (€ 0,15 p.m.) o.v.v. de Air Miles aanbieding en is op basis van beschikbaarheid en niet geldig in combinatie met andere kortingen en/of aanbiedingen. Vanaf-prijs: € 63,-* per persoon per dag o.b.v. 2 volwassenen. Niet geldig voor reeds gemaakte reserveringen. Kinderen van 0-3 jaar gratis, zij dienen wel bij de boeking vermeld te worden. Bovengenoemde prijzen zijn exclusief toeristenbelasting à € 1,77 per persoon en exclusief reserveringskosten à € 7,50 per boeking. Je ontvangt een bevestiging van de Efteling, waarna je een vooruitbetaling aan de Efteling dient te voldoen. Annuleren is niet mogelijk.

 

*) Prijs o.b.v. een 2-daags Arrangement inclusief 1 overnachting in een Standaard Comfortkamer en 2 dagen toegang tot het Efteling Park inclusief ontbijt.

Efteling Bosrijk

Reserveren kan tot 1 dag voor aankomst alleen telefonisch (7 dagen per week van 9.00 tot 21.00 uur) bij Efteling Bosrijk via 0900 – 0161 (€ 0,15 p.m.) o.v.v. de Air Miles aanbieding en is op basis van beschikbaarheid en niet geldig in combinatie met andere kortingen en/of aanbiedingen. Vanaf-prijs: € 33,50* per persoon per dag o.b.v. 4 personen. Niet geldig voor reeds gemaakte reserveringen. Kinderen van 0-3 jaar gratis, zij dienen wel bij de boeking vermeld te worden. Bovengenoemde prijzen zijn exclusief toeristenbelasting à € 1,33 per persoon en exclusief reserveringskosten à € 15,- per boeking. Je ontvangt een bevestiging van de Efteling, waarna u een vooruitbetaling aan de Efteling dient te voldoen. Annuleren is niet mogelijk.

 

*) Prijs o.b.v. een 3-daags Doordeweeks Arrangement inclusief 2 overnachtingen in een Landhuysappartement en 3 dagen toegang tot het Efteling Park.

Pathé Midweek E-voucher

Je Pathé Midweek E-voucher is geldig t/m één jaar na datum van de aankoop. Je ontvangt na inwisseling van je Air Miles je e-voucher(s) per e-mail. Deze voucher is geldig voor één reguliere filmvoorstelling in een Pathé bioscoop op maandag, dinsdag, woensdag of donderdag. De voucher is niet geldig op erkende feestdagen, in de kerstvakantie, bij premières, evenementen, speciale of besloten voorstellingen en niet geldig in combinatie met andere acties en/of kortingen. Voor 3D- en IMAX-voorstellingen geldt een toeslag. Annuleren of retourneren is niet mogelijk. 

Efteling Theater

Tickets zijn te reserveren via het Efteling Contact Center: 0900-0161 (€ 0,60 per gesprek). Dagelijks bereikbaar van 09.00 – 21.00 uur. Annuleren of wijzigen is niet mogelijk. Niet geldig op reeds gemaakte reserveringen en in combinatie met andere acties en/of kortingen. De reserveringskosten bedragen €1,95 per ticket. Tickets zijn niet inwisselbaar voor contant geld. Bij reserveringen die minimaal 10 dagen voor de voorstelling gemaakt worden, geschiedt de eventuele bijbetaling door middel van een eenmalige machtiging of via creditcard. Dit wordt tijdens het reserveren met u afgestemd. U ontvangt de e-tickets binnen 24 uur na het plaatsen van de reservering. Bij reserveringen die minder dan 10 dagen voor de voorstelling gemaakt worden, kunt u de tickets op de dag zelf ophalen bij de Gastenservice van de Efteling. De eventuele bijbetaling geschiedt contant of via pin bij de Gastenservice van de Efteling.  U vindt de Gastenservice van de Efteling links onder de kap van de Hoofdentree

Air Miles Digitaal

Air Miles Digitaal verkoopt zelf geen producten of diensten. Het aanbod op Air Miles Digitaal kan je alleen lezen of bekijken via computer/laptop, tablet en smartphone. Op Air Miles Digitaal kan je betalen met Miles Only of Miles&Money. Voor problemen met je Air Miles moet je contact opnemen met de Air Miles Digitaal partner. De algemene voorwaarden kan je lezen op https://www.airmilesdigitaal.nl/algemene-voorwaarden

Air Miles Kaartjes

Het aantal Air Miles die je kan inwisselen verschilt per uitje. Je hebt bij Air Miles kaartjes de keuze uit een Miles Only of Miles and Money product. Je kan zelf dus niet aangeven hoeveel Air Miles je wilt inwisselen. Om Air Miles in te wisselen voor een uitje log je in met je gegevens van airmiles.nl en betaal je vervolgens op de website. Gedetailleerdere voorwaarden vind je op http://www.airmileskaartjes.nl/pages/faq